+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt
Lavadoras y secadoras industriales.

Per què acudir al centre de rentat per fer la bugada?

Els canvis d’hàbits i de tendències es deixen notar primer a les grans ciutats, i és en elles en les que a poc a poc ha anat creixent la demanda de bugaderies autoservei. Són molts / es les que volen tenir un centre de rentat per fer la bugada a prop de casa o del seu lloc de treball.

Si estàs pensant en mudar-te i al pis que t’interessa no hi ha rentadora, abans de fer aquesta despesa et recomanem que facis un cop d’ull pel barri.

Segurament tinguis a prop un centre de rentat per fer la bugada. Si és així, et pots estalviar des d’un principi els diners de la rentadora i aprofitar aquest espai a la teva cuina per emmagatzemar coses, a ningú li ve malament una mica d’espai extra en aquesta estada de la casa.

La primera raó per acudir a una bugaderia autoservei és que estalvies diners. En aquests establiments pots rentar i assecar cada quilo de roba per tot just uns cèntims d’euro..


No obstant això, si rentes a casa has de tenir en compte: la despesa que has fet a la rentadora, la despesa en aigua i llum cada vegada que la fas servir i la quantitat que inverteixes mensualment en detergents.

Però no tot és qüestió de diners, si vas al centre de rentat per fer la bugada també estalvies temps. Aquí t’oblides d’haver d’estar esperant que la roba s’assequi a l’aire lliure. En a penes una hora tens la teva roba neta i seca, a punt perquè la tornis a utilitzar.

Tot i que es tracta d’establiments autoservei, no has de renunciar a la qualitat. Tria una bugaderia que tingui rentadores i assecadores industrials de qualitat i que utilitzi bons detergents.

L’important és que la roba quedi en òptimes condicions i que sentis que ha valgut la pena sortir de casa i anar al centre de rentat per fer la bugada.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es