+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Assecadores industrials per estalviar diners

Secadoras industriales para ahorrar tiempo y dinero cuando llega el otoño

Assecadores industrials per estalviar temps i diners quan arriba la tardor

Durant l’estiu assecar la roba és una tasca senzilla. En la major part del territori espanyol fa tanta calor que en a penes unes hores la bugada està seca. No obstant això, quan el temps comença a fer-se malbé i arriba la tardor i després l’hivern, esperar que la roba s’assequi pot arribar a ser tota una odissea. El fred, la pluja, la humitat i les gelades fan que la roba que es tendeix fora de casa tard dies a assecar-se.

Davant d’aquesta situació ens queden dues opcions, estendre la roba de casa o recórrer a l’assecadora. Estendre la roba dins de casa és una cosa que està desaconsellat pels metges, ja que el que estem fent és ficar humitat a casa que pot ser perjudicial per al sistema respiratori.

Utilitza una assecadora sembla la solució més viable, però donat l’alt preu de l’electricitat són poques les llars que s’animen a tenir instal·lat un d’aquests electrodomèstics.

Des de l’arribada de les bugaderies automàtiques ha una tercera solució, que es perfila com la més viable de totes, fer servir assecadores industrials.

Les assecadores de tipus industrial que s’instal·len en aquests establiments tenen capacitat per assecar més roba d’una vegada que les assecadores d’ús domèstic, el que permet estalviar temps.

Per uns pocs euros es poden assecar bastants quilos de roba, cosa que no és viable amb una assecadora domèstica.

Les bugaderies autoservei amb els seus rentadores i assecadores industrials són la millor opció quan es tracta de fer la bugada durant l’hivern, en tot just una hora s’aconsegueix tenir tota la bugada familiar neta i seca, a punt per planxar o per guardar-la de nou a l’armari .

Amb les bugaderies automàtiques fer la bugada quan hi ha mal temps no és una tasca tan feixuga.

  • Leave a Reply

    ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es