+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Avantatges de la bugaderia autoservei per a una llar d’infants

Ventajas de la lavandería autoservicio para una guardería

Els avantatges de la bugaderia autoservei per a una llar d’infants són moltes

La rentadora és un electrodomèstic que fins ara ha estat imprescindible en molts negocis que necessiten rentar diàriament una gran quantitat de roba, un bon exemple d’ells són les llars d’infants. No obstant això, un dels avantatges de bugaderia autoservei per a una llar d’infants és que aquest tipus de negocis poden prescindir per tal d’haver de tenir una rentadora, amb l’estalvi de temps i diners que això suposa.

Els nens petits es taquen amb molta facilitat i és normal que les llars d’infants acumulin cada dia un bon nombre de peces per rentar: llençols, bates, pitets, bates del personal, etc. Fent que la gestió de la bugada sigui una tasca afegida a les responsabilitats que han d’enfrontar diàriament els professionals que tenen cura dels més petits en aquest tipus de llocs.

Les bugaderies autoservei es posiciona com una gran alternativa per a les llars d’infants, fent que la tasca de fer la bugada sigui molt més ràpida.

La bugaderia automàtica té rentadores de grans dimensions, de manera que poden rentar-se les peces brutes de diversos dies d’una sola vegada. L’habitual és que les rentadores d’aquest tipus d’establiments tinguin una capacitat d’entre 9 i 10 quilos com a mínim i fins a 17 i 19 quilos.

Tampoc convé oblidar que la bugaderia autoservei compta amb assecadores de gran capacitat. De manera que la roba rentada pot assecar-se de forma immediata. La conclusió és que en una mica menys d’una hora tota la bugada de l’escola bressol està neta i seca, disponible per tornar a ser usada.

A tot l’anterior cal sumar que els detergents usats en aquest tipus d’establiments són detergents de tipus industrial, capaços d’eliminar les taques més difícils, però sense danyar per això la roba, deixant les peces higienitzades, netes i suaus.

A més, en eliminar de les escoles bressol les rentadores i amb elles els detergents, es redueixen els riscos d’accidents.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es