+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt
Beneficios de la lavandería automática

Els beneficis de la bugaderia automàtica

La bugaderia automàtica és un dels establiments de serveis especialitzats a què més partit poden treure-li tant els consumidors com els petits negocis, per aquest motiu el nombre d’establiments d’aquest tipus estigui en constant creixement des de fa ja algun temps.

Un dels majors beneficis que destaquen els usuaris de la bugaderia automàtica és que aconsegueixen tenir la seva roba neta i seca en molt poc temps.

Això és especialment útil per a les famílies que acumulen una gran quantitat de roba que rentar durant la setmana i també per als que comparteixen pis, que s’eviten així les discussions relatives a l’ús de la rentadora a casa. En aproximadament una hora tota la roba està neta i seca, menys temps del que triga una rentadora domèstica a fer la bugada.

Una altra de les seves grans avantatges és que en aquests establiments es poden rentar fàcilment peces de grans dimensions com edredons o cortines, aconseguint una neteja econòmica i de gran qualitat sense necessitat d’haver d’acudir a la tintoreria.

A més de l’estalvi de temps a què s’ha fet referència anteriorment, la bugaderia automàtica és una bona opció per als que volen estalviar energia i aigua a casa. Usar les rentadores i assecadores d’aquests establiments no només permet estalviar a nivell econòmic, sinó que és beneficiós per al medi ambient, en reduir el consum de recursos que són finits.

Per a les pimes del sector serveis les bugaderies autoservei són una gran opció per poder tenir sempre netes i cuidades totes les seves peces.

És el cas de perruqueries, restaurants i fins i tot petits hotels. Tots aquests negocis s’estalvien haver de disposar d’una rentadora i poden fer la bugada en molt poc temps, sense necessitat d’haver de recórrer a contractar un servei extern de tintoreria, que sempre resulta més car.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es