+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Beneficis de la bugaderia autoservei a Sevilla

Els beneficis de la bugaderia autoservei a Sevilla

La bugaderia autoservei a Sevilla s’ha convertit ja en una cosa habitual dins el paisatge sevillà i és que aquests establiments ofereixen una gran quantitat d’avantatges als seus clients.

Sevilla és una ciutat que rep cada any a centenars de visitants. Les bugaderies automàtiques o autoservei són un servei extra que la ciutat ofereix als turistes. A ningú li agrada viatjar carregat d’equipatge i aquests establiments permeten que els visitants puguin permetre anar més lleugers d’equipatge, ja que saben que si necessiten rentar la seva roba poden trobar fàcilment un establiment de bugaderia autoservei a Sevilla.

Per als habitants de la ciutat la presència d’aquest tipus d’establiments suposen un estalvi de temps i de diners. De temps perquè en ells es pot fer la bugada setmanal d’una família en tot just una hora (rentant i assecant la roba), una cosa que a casa seria totalment impossible de fer. Per començar caldria posar almenys dues rentadores, el que implica un temps mitjà d’espera d’unes tres hores ia això cal sumar altres dos cicles d’assecat (una altra mitjana de tres hores d’espera) o bé estendre la roba a l’aire lliure i esperar un mínim de 24 hores al fet que estigui seca.

La bugaderia automàtica proporciona estalvi de temps, però també de diners. Si es fan càlculs, es pot comprovar fàcilment que en establiments com els de La Wash, rentar i assecar un quilo de roba surt per tot just uns cèntims. No obstant això, si es fa la bugada a casa cal gastar en llum, aigua i detergents, de manera que rentar cada quilo de roba surt per una mica més d’un euro.

Un últim avantatge de la bugaderia autoservei a Sevilla és que usant-es protegeix el medi ambient, en reduir el consum energètic i reduir el volum d’aigua amb detergent que s’aboca.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es