+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Betevé es fa ressò del boom de les bugaderies autoservei

La radio Betevé se hace eco del boom de las lavanderías autoservicio

La ràdio Betevé es fa ressò del boom de les bugaderies autoservei

Només cal fer una passejada pels carrers de qualsevol ciutat per comprovar que el nombre de bugaderies autoservei ha crescut molt. Aquest creixement es nota encara més en les grans ciutats, que a més d’un gran nombre de població reben una xifra elevada de turistes. És el que passa, per exemple, a Barcelona.

Les bugaderies autoservei són molt freqüents en els països anglosaxons, però a Espanya no tenien presència fins fa tot just uns anys. No obstant això, el sector està en una fase de ple creixement i va facturar al país 70 milions d’euros el 2016, una xifra que es preveu que segueixi creixent en els propers anys.

La Wash és una de les marques pioneres en bugaderies autoservei i ha tingut un gran creixement a nivell nacional i internacional gràcies al seu model de franquícia.

Recentment Javier Llacuna, gerent de l’empresa, ha estat entrevistat al programa de ràdio “El matí de Barcelona” de betevé 91.0 FM.

Javier ha destacat el gran creixement que han tingut les bugaderies autoservei a Barcelona, cosa que es deu en gran mesura al fet que el públic s’ha adonat que resulta més econòmic fer la bugada fora de casa, aconseguint alhora un notable estalvi de temps.

La Wash començar el seu camí a Barcelona el 2012 i a hores d’ara ja compta amb 35 bugaderies a la ciutat, però segueix creixent i en els propers mesos s’obriran altres 10 establiments. Només a l’àrea metropolitana ja hi ha 25 establiments de La Wash oberts i s’espera que la xifra segueixi en augment.

No hi ha dubte que es tracta d’un negoci en ple creixement, però Javier Llacuna creu que encara estem lluny d’aconseguir unes xifres similars a les dels Estats Units, on hi ha una bugaderia per cada 1.000 habitants.

ENLLAÇ A LA PUBLICACIÓ EN BETEVÉ.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es