EL BLOG DE LA WASH

A La Wash® som experts en bugaderia autoservei. Ja som més de 300 establiments entre Espanya i Portugal, i més de 5.000 a tot el món.

Els símbols de rentat

Els símbols de rentat

L’etiquetatge de conservació de tèxtils és una eina molt útil per tenir cura tota la roba, per això és important desxifrar els símbols de rentat abans de posar la rentadora. Des de fa molt de temps totes les peces porten a l’etiqueta una quantitat de símbols que informen com rentar-les, com assecar-les i si és possible o no planxar-o utilitzar lleixiu.

>> Veure més
El pla financer del franquiciat

El pla financer del franquiciat

Obrir un negoci sempre implica assumir una sèrie de despeses inicials per poder donar començament a l’activitat empresarial. A l’hora d’entrar a formar part d’una franquícia cal tenir en compte que l’emprenedor no només ha d’abonar els típics canons i royalties d’entrada

>> Veure més
Les dones com a emprenedores

Les dones com a emprenedores

Tot i les mesures adoptades per incentivar la presència de la dona en el mercat laboral, encara són moltes les empreses i empresaris que prefereixen contractar homes abans que dones. Aquesta dificultat d’accés al mercat de treball unida a la patent desigualtat salarial entre sexes,

>> Veure més

Una bugaderia autoservei a la gasolinera

Una bugaderia autoservei a la gasolinera és un negoci rendible?
Cada vegada més establiments avancen en ampliar l’oferta de serveis diversos dins la seva àrea disponible. Descobreix per què instal·lar una bugaderia autoservei La Wash a la gasolinera és un negoci rendible.

>> Veure més
4 Raons per fer la bugada a La Wash

4 Raons per fer la bugada a La Wash

Encara que fa ja alguns anys que el concepte de bugaderies autoservei s’ha instal·lat a Espanya, encara queden alguns escèptics. Si esteu entre ells, aquí trobareu 4 raons per fer la bugada en bugaderia autoservei La Wash.

>> Veure més

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.