Bugaderia autoservei en un municipi petit

Bugaderies autoservei s'instal·len en els municipis petits també

Les bugaderies autoservei en els municipis petits s’instal·len també

Un municipi petit pot semblar que no és un mercat interessant per als emprenedors, però ofereixen diversos avantatges respecte a municipis més grans, sobretot si es tracta de negocis amb alta rendibilitat i creixent demanda com és la bugaderia autoservei.

Cada vegada és més la gent que tria serveis exprés, automatitzats i evitar les tasques domèstiques, així com estalviar temps i costos en consum d’electricitat. Les bugaderies autoservei estan ampliant el seu abast als racons més diversos amb emplaçaments innovadors aptes per a qualsevol espai disponible.

Mòduls compactes amb tot l’equipament de bugaderia autoservei

La Wash disposa de mòduls especialment dissenyats per oferir grans marges de rendibilitat en poc espai, sense instal·lacions complexes.

Els mòduls La Wash són instal·lacions que poden reubicar a baix cost i completament equipades per al ple funcionament en pocs dies.

En qualsevol dels tres mides, s’instal·len màquines de característiques industrials, ràpides i eficients que no consumeixen electricitat mentre no estan en funcionament.

En la seva mida Compact s’inclouen 2 rentadores de 9 kg i 1 de 15 kg, 1 assecadora de 13-15 kg, 1 de 17-19 kg i la central de canvi i cobrament; mentre que en la mida Quiosc, el més petit però d’alta eficiència, s’instal·len 2 rentadores de 9 kg, 1 de 15kg, 1 assecadora i la central de canvi i cobrament.

Amb la central de pagament, el control telemàtic del negoci i el servei tècnic de La Wash, és un negoci que no requereix d’empleats fixos ni altres despeses, mantenint-se en funcionament els 365 dies de l’any en un ampli horari o bé, les 24 hores si la ubicació ho permet.

Si et decideixes a muntar una bugaderia autoservei en un municipi petit, a La Wash posem a la teva disposició el nostre departament d’enginyeria propi especialitzat que proporcioni l’experiència i el saber fer de la posada en marxa de més de 160 bugaderies autoservei a Espanya i Portugal a tots els nostres franquiciats.

El teu negoci propi, amb baixa inversió, bons marges de rendibilitat, recupero de la inversió a curt termini i un mercat en constant ampliació, en un espai reduït i funcional per a qualsevol municipi petit.

 MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA WASH MODULAR

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.