+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Bugaderies automàtiques i la cultura del “fes-ho tu mateix”

En los últimos años con la corriente “hazlo tú mismo” (“do it yourself”), que ha influido incluso en el auge de las lavanderías automáticas.

“Fes-ho tu mateix” Alguns canvis socials triguen molt a poder ser apreciats, d’altres en canvi es noten ràpidament.

És el que ha passat en els últims anys amb el corrent “fes-ho tu mateix” (“do it yourself”), que ha influït fins i tot en l’auge de les bugaderies automàtiques.

S

Si la crisi ha tingut un aspecte positiu és que com a consumidors ens ha fet adonar-nos que hem de valorar més els recursos que tenim a la nostra disposició i no hem de malgastar.

Les noves generacions estan mirant enrere i cada vegada aposten més per recuperar tradicions ja oblidades com reciclar l’oli de la cuina per fer sabó o confeccionar les seves pròpies peces de roba.

Aquesta consciència sobre la limitació dels recursos ha afectat fins i tot a la manera de gestionar les tasques domèstiques i ha atret al públic cap a les bugaderies automàtiques.

En l’actualitat, el consumidor és molt més conscient del que era abans del costós que és posar una rentadora a casa. No cal tenir en compte únicament el preu de la rentadora, que pot estar o no amortitzada, sinó també altres factors com el preu de la llum i l’aigua necessàries per rentar la roba i la despesa en detergents.

Per a aquells que es preocupen ara més que mai per estalviar, les bugaderies automàtiques són la millor solució per aconseguir-ho. Una família mitjana pot estalviar fins a 1.000 euros a l’any si fa la seva bugada fora de casa.

Però no es tracta només de diners.

Utilitzar rentadores industrials de grans dimensions, com les que hi ha en aquest tipus d’establiments, ajuda a que la quantitat d’aigua sabonosa que s’aboca al medi ambient sigui menor.

I per si tot això fos poc, en aquests establiments s’aconsegueix estalviar un recurs que és veritablement limitat, temps.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es