+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Bugaderies autoservei per tenir cura roba de llit

Lavanderías autoservicio La Wash para cuidar la ropa de cama

Bugaderies autoservei La Wash per tenir cura de la roba de llit

La roba de llit és de les peces més delicades que hi ha a les cases, especialment en el cas de persones al·lèrgiques a la pols o els àcars.

Una bona higiene de la roba de llit implica rentar la roba a una temperatura elevada per acabar amb àcars. Un cicle de rentat a 30º C o 40 º C deixa els llençols i les fundes de coixins i de matalàs netes, però no és suficient per eliminar els àcars.

Els àcars comencen a morir a temperatures per sobre dels 58º C, de manera que per acabar amb ells es necessita mínim un rentat a 60º C. Un rentat a aquestes temperatures pot ser costós per la gran quantitat d’electricitat necessària per escalfar l’aigua a la temperatura indicada, és per això que en aquests casos les bugaderies autoservei es perfilen com una de les millors solucions per tenir la roba neta i higienitzada.


Els àcars poden comportar greus problemes de salut per a aquelles persones que són al·lèrgiques. La millor manera de garantir que el llit és un lloc òptim per al descans és rentar els llençols i les fundes del matalàs i els coixins a temperatures de 60 º C cada quinze dies.


Combinant aquests cicles de rentat en profunditat, que poden fer-se fàcilment a les bugaderies autoservei, amb cicles de rentat a una temperatura més baixa, s’aconsegueix tenir una roba de llit sempre neta i lliure d’àcars.

A més les bugaderies autoservei compten amb la possibilitat d’assecar la roba fent ús d’una assecadora, el que alhora contribueix a un major higienitzat de la roba.

Rentant la roba de llit en bugaderies autoservei s’aconsegueix roba neta i higienitzada d’una forma ràpida i més econòmica que si es fa el rentat de les peces a casa

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es