Combatre les al·lèrgies amb una neteja de la roba

Combatre les al·lèrgies amb una neteja de la teva roba

Combatre les al·lèrgies amb una neteja de temporada de la roba


Les al·lèrgies, encara que més associades a la primavera, poden causar molestos símptomes en diferents èpoques de l’any segons els factors que les originen. Descobreix com minimitzar els riscos a casa.


La pols, per la seva diversa composició, pot ser un desencadenant de molts malestars dins de casa, de manera que el malestar pot prolongar a tota hora.

Eliminar la pols dels teixits

Per eliminar la pols de vegades no n’hi ha prou amb netejar la casa sinó que cal fer una neteja profunda dels teixits on s’allotgen múltiples desencadenants de les al·lèrgies.

En els teixits solen acumular-la pols, el pol·len, els fongs i àcars, per la qual cosa, a més de tractar, higienitzar i passar l’aspiradora per tota la casa i els mobles, es necessita un rentat dels tèxtils almenys en cada temporada .

Rentadores industrials per a grans peces tèxtils

El rentat de cortines, fundes de coixins i butaques, edredons, vànoves, i algunes catifes, moltes vegades suposa una preparació anticipada per realitzar-lo en casa, quan és possible a causa de la capacitat limitada de càrrega..

A La Wash les rentadores industrials tenen fins a 19 kg de capacitat que fan possible una neteja eficaç dels tèxtils de la llar.

Les bugaderies autoservei La Wash compten amb un protocol d’higiene que assegura la completa neteja de les rentadores i filtres amb productes que eliminen qualsevol resta de brutícia en l’equipament.

A més, les assecadores de gran capacitat fan possible que tornis a casa a 1 hora amb tot a punt per instal·lar o guardar fins a la propera temporada.

Els productes utilitzats en les bugaderies autoservei La Wash són de la millor qualitat i garanteixen la higiene dels teixits en profunditat, garantint l’eliminació de les restes àcars, pol·len, bacteris i fongs, a més d’evitar que tornin instal·lar-se al treure’ls completament secs.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.