+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Consells de rentat des de La Wash

Fer la bugada no ha de ser necessàriament una tasca feixuga. Seguint uns consells de rentat i acudint a una bugaderia autoservei pots aconseguir que la roba estigui sempre en òptimes condicions.

A l’hora de fer la bugada el primer que has de tenir present és que no és recomanable acumular roba bruta durant molt de temps. Procura fer almenys una tanda de rentat a la setmana.

Cal tenir en compte que les taques com més temps romanen en els teixits més difícils són de treure. A això cal afegir que en el cub de la roba bruta amb freqüència hi ha peces amb humitat, el que pot fer malbé la resta de la roba.

Abans de rentar la roba revisa sempre l’etiqueta. El que més sap sobre cura d’una determinada peça és el seu fabricant. Les instruccions de rentat t’indicaran els passos a seguir per aconseguir que la roba quedi neta i no es faci malbé.

Separa la roba per colors. Això és especialment important si saps que hi ha alguna peça fosca que pugui destenyir o si necessitaràs afegir lleixiu.

Un cop tinguis clar que peces vas a posar en cada cicle de rentat, prepara-les. Tanca els botons i cremalleres de pantalons, bruses, etc. per evitar que puguin enganxar-se en altres peces i causar desperfectes. En el cas dels texans que solen incloure algunes tatxes a la zona de les butxaques, el més aconsellable és donar-los la volta abans de ficar-los a la rentadora.

Si alguna de les teves peces té una d’aquestes taques considerades difícils, el millor és que aplics abans de ficar-la a la rentadora algun llevataques específic. El recomanable és aplicar aquest tipus de productes immediatament després de produir-se la taca, d’aquesta manera aquesta no penetrarà en els teixits i desapareixerà fàcilment durant el rentat.

Amb tota la roba ja llista i classificada pots posar la rentadora amb total tranquil·litat.

 

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es