+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Consells per fer la bugada

Per 11/04/2016Fer la bugada

Fer la bugada és una activitat domèstica totalment essencial. Aquesta tasca pot arribar a semblar tediosa, però no dur a terme una bona cura de les nostres peces pot fer que acabin espatllant i deteriorant abans del que caldria.


Una acció essencial a l’hora de fer la bugada amb èxit és separar la roba per colors i fins i tot per teixits, si hi ha alguns que hagin de rentar-se en un cicle de peces delicades o si hi ha peces que hagin de rentar-se a menys temperatura que la resta.


Tant si vas a fer la bugada a casa com si vas a acudir a una bugaderia autoservei, el millor és que no carreguis la rentadora fins al màxim de càrrega. Tingues en compte que perquè la roba es renti bé és imprescindible que quedi espai lliure a la rentadora perquè les peces es puguin moure i perquè l’aigua i el detergent puguin expandir-se entre elles.

Pràcticament ningú posa rentadores tots els dies, però sempre apareix alguna taca que si no tractem ràpidament no podrem eliminar. Si alguna de les teves peces s’ha tacat amb alguna substància difícil d’eliminar el millor és aplicar llevataques o deixar-la en remull quant vegis la taca.

Solem creure que com més detergent usem més neta quedarà la nostra roba, però això no és així. A l’hora de dosificar el detergent cal tenir en compte la quantitat de roba a rentar i el grau de brutícia de la mateixa. Aplicar més detergent del degut pot acabar generant restes de sabó a la nostra roba i accelerant la degradació dels teixits.

Qui millor sap la manera de tenir cura una peça és qui l’ha fabricat, així que abans de rentar qualsevol peça no t’oblidis de fer una ullada a l’etiqueta per conèixer els consells de rentat donats pel fabricant.

 

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es