+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Cuida el medi ambient en fer la bugada

A tots / es ens preocupa el medi ambient i ens agradaria fer alguna cosa per millorar l’entorn que ens envolta. Pot ser que pensem que nosaltres no podem fer res, però la veritat és que si tots posem una mica de la nostra part, podem millorar molt. Pràctiques tan senzilles com separar les escombraries per reciclar o fer servir les bugaderies autoservei per fer la bugada poden ser molt beneficioses per al medi ambient.


Fer la bugada és una cosa totalment imprescindible per a qualsevol persona, però suposa un greu perjudici per al medi ambient i és que cada vegada que posem una rentadora estem abocant pel desguàs una gran quantitat d’aigua amb restes de sabó, amb els perills que això implica per a alguns ecosistemes.

No podem prescindir de fer la bugada, però si podem intentar reduir al mínim els danys ecològics que aquesta acció tan rutinària produeix.

En les bugaderies autoservei tenim l’oportunitat de rentar la nostra roba en rentadores amb una gran capacitat, la qual cosa implica que per cada cicle de rentat que posem en un d’aquests establiments ens estarem estalviant entre dos i tres cicles de rentat domèstic. El que es tradueix en el fet que contaminarem menys l’aigua amb residus sabonosos.

En poder rentar més roba d’una sola vegada també estem contribuint a estalviar aigua, un bé que és cada vegada més escàs.

A tot això cal sumar que les rentadores usades en aquests establiments són d’alta eficiència energètica i fan servir la menor quantitat d’energia possible. Utilitza menys electricitat suposa menys emissions nocives a l’atmosfera, de manera que també d’aquesta manera tenim cura del medi ambient.

Canviar alguns dels nostres hàbits, com la forma de fer la bugada, no ens costa res i per al nostre planeta pot suposar una gran diferència. Fent tots una mica, sumem molt.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es