+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Diferències entre una assecadora industrial i una domèstica

Quines són les diferències entre una assecadora industrial i una domèstica?

L’assecadora és un dels electrodomèstics que més incertesa genera per l’elevat cost energètic que suposa posar-la en marxa. Precisament el cost del procés d’assecat és una de les diferències entre una assecadora industrial i una domèstica.

A dia d’avui el nombre de llars que disposen d’una assecadora domèstica segueix sent reduït. A l’elevat cost d’aquests electrodomèstics cal sumar que cada procés d’assecat suposa una important despesa energètica. A més, la gran majoria de les assecadores domèstiques triguen massa temps a assecar la roba.

En les bugaderies autoservei s’ha optat per instal·lar assecadores industrials, l’ús ofereix un major nombre d’avantatges. Una de les diferències entre una assecadora industrial i una domèstica és que l’assecadora industrial té molta més capacitat de càrrega. De manera que en cada cicle de rentat s’asseca més roba, estalviant així temps i diners.

Encara que siguin més grans i tinguin més capacitat, les assecadores industrials han estat dissenyades per poder treballar de forma més intensiva amb un menor consum energètic. De manera que al fer-les servir estem estalviant energia, el que al seu torn es tradueix en un menor volum d’emissions nocives a l’atmosfera.

Quan es fa servir una assecadora el que es busca principalment és estalviar temps i aconseguir que la roba s’assequi abans i és aquí on trobem una altra gran diferència entre les assecadores industrials i les assecadores domèstiques, ja que les primeres triguen molt menys temps a assecar la roba , fent que l’estalvi de temps sigui veritablement notable.

Les assecadores domèstiques estan pensades precisament per a un ús domèstic i per això el seu cicle de vida és curt, d’uns 5 a 7 anys. En el cas de les rentadores industrials, estan pensades per a un ús molt més intensiu i el seu cicle de vida és més gran.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es