+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

L’auge de les bugaderies autoservei és notícia

El auge de las lavanderías autoservicio

Que les bugaderies autoservei estan en auge és una cosa que no es pot negar. Però el que també està clar és que no es tracta simplement d’un negoci de moda, sinó que és un negoci que ha arribat per quedar-se.

Recentment El Periódico de Barcelona publicava una notícia titulada El asombroso “boom” de las colchonerías en Barcelona.

Al que s’analitza el gran creixement que estan tenint aquest tipus de negocis a la Ciutat Comtal i els seus voltants i de pas es parla d’altres negocis que també han experimentat un ràpid creixement.

Entre ells s’esmenta a les bugaderies autoservei de La Wash i s’assenyala la seva gran capacitat de creixement, sumant ja més de 35 establiments a Barcelona (més altres tres que estan per arribar) i 25 a l’àrea metropolitana, i això en tot just 5 anys .

L’article se centra en aquells negocis que estan experimentant a Barcelona un creixement per sobre de la mitjana. Es destaca d’ells que molts neixen orientats principalment als turistes, però que els seus productes i serveis s’han convertit ja en una cosa imprescindible per als veïns dels barris barcelonins.

La hiperespecialització i la innovació són la clau de l’èxit de molts d’aquests negocis, que, com La Wash, estan ara en ple creixement a Barcelona.

De fet, tal com es recull en la notícia, nosaltres seguim innovant i acabem de llançar una nova App amb la qual ja es pot pagar en els nostres establiments a través del mòbil i que a més avisa els usuaris quan la seva bugada està llista.

A La Wash volem seguir creixent a Barcelona, satisfent la demanda dels veïns i dels milers de turistes que visiten la ciutat cada any, però també seguim creixent a nivell internacional gràcies al nostre sistema de franquícies.

Article complet del  del Periódico: El asombroso boom de las colchonerías en Barcelona

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es