+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Els preus de la bugaderia autoservei,

és més barat rentar fora de casa? 

Les bugaderies autoservei estan cada dia més presents en el nostre dia a dia i això ho podem notar amb tan sols sortir al carrer. Aquest tipus d’establiments s’estan estenent per tots els barris i els trobem tant a les zones residencials com en les zones d’oficines. Però … quins són els preus de la bugaderia autoservei?

Són molts els avantatges que té el fer la bugada en una bugaderia automàtica, però la principal d’elles és que si revisem preus de la bugaderia autoservei, és més barat rentar fora de casa.

Cada vegada que posem una rentadora a casa hi ha diversos aspectes que hem de tenir en compte. Fer la bugada al nostre domicili implica que hem de fer una despesa en llum, una despesa en aigua, una despesa en detergent i un altre a suavitzant.

Tenint en compte que les rentadores d’ús domèstic no tenen una gran capacitat (les més grans solen ser de 8 quilos) i que cal posar diverses a la setmana per poder fer tota la bugada, si fem càlculs a final de mes cada rentat ens ha sortit per uns quants euros.

No obstant això, si acudim a una bugaderia autoservei vam començar a estalviar des del principi.

En primer lloc al no haver d’invertir en suavitzant i detergent, ja que aquests establiments renten amb detergents industrials que són capaços d’eliminar més brutícia amb menys quantitat de sabó.

A això cal sumar que al rentar fora de casa no estem gastant aigua ni llum. També cal tenir en compte que les rentadores de les bugaderies autoservei són de mida més gran a les domèstiques, de manera que la bugada setmanal d’una família es pot fer fins i tot d’una sola vegada.

A final, si fem, comptes ens adonem que en una bugaderia automàtica estem estalviant temps, però també diners, ja que cada quilo de roba rentada surt per tot just uns cèntims.

  • Leave a Reply

    ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es