+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Externalitzar les tasques de la llar

Externalizar las tareas del hogar

En el món empresarial està molt moda l’externalització de tasques, que en el fons no és altra cosa que encarregar certes tasques pròpies de l’empresa a una altra empresa o un professional. Però, pot ocórrer això amb les tasques domèstiques? El creixent nombre d’establiments de centre de rentat podria ser la resposta a aquesta pregunta.

En la societat actual el temps lliure s’ha convertit en una joia que ningú vol desaprofitar, per això és tan important externalitzar les tasques de la llar.

Per això les tasques domèstiques són en moltes llars un cavall de batalla. Cal netejar la pols, fer la compra, fer la bugada … però, cada vegada volem invertir menys temps en això.

La conclusió lògica és que busquem formes d’externalitzar les tasques.

La compra en línia és un bon exemple. Fem el nostre comanda online i deixem que un encarregat del supermercat s’encarregui de fer la compra físicament per nosaltres i ens la porti fins a casa.

Però la cosa no es queda aquí, una nova tendència per externalitzar les tasques domèstiques és acudir a un centre de rentat.

En lloc de preocupar-nos de rentar i estendre la roba, vam acudir a una bugaderia amb la bugada d’una setmana i la podem rentar en un sol cicle gràcies a les rentadores industrials.

Després, vam passar la roba a l’assecadora i en poc més o menys una hora des que vam entrar per la porta tenim la nostra roba neta i seca, a punt per tornar usar-la en aquells casos en què no calgui ni planxar-la.

Es pot concloure llavors que el centre de rentat és una nova revolució en la forma de realitzar les tasques domèstiques.

Sembla clar que, de cara al futur, seran molt poques les persones que segueixin fent la bugada a casa, ja que la bugaderia automàtica ofereix un important estalvi de temps i diners.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es