+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Fer la bugada a les bugaderies autoservei

Fer la bugada a les bugaderies autoservei

Fer la bugada pot arribar a ser una tasca molesta, i fins i tot, molt fastidiosa. Especialment si ets una d’aquestes persones que no tenen temps per a res més. Entre la feina, els nens, el gimnàs, simplement no et arriba el temps, i la quantitat de roba que s’acumula és immensa, tanta, que no saps ni per on començar. Així, has de dedicar moltíssimes hores a rentar tota la roba que s’acumula.

    La solució és fer la bugada a les bugaderies autoservei La Wash

És en situacions així, quan, sembla un regal del cel trobar un servei que assessorant-te en cada pas, a més, et permeti rentar tota la teva roba en molt poc temps.

Potser tinguis taques que no aconsegueixes treure d’alguna peça, o simplement no tinguis una rentadora apropiada per rentar peces grans o edredons. Doncs no et preocupis més, amb La Wash, descobriràs que fer la bugada, és realment una tasca molt senzilla.

A més, t’oferim, mitjançant les indicacions que trobes en la pròpia bugaderia, l’assessorament en cada pas perquè puguis obtenir el millor resultat al rentar les teves peces a través de la cartelleria que trobaràs a la bugaderia autoservei.

Segueix els consells que t’ofereix La Wash per rentar tot tipus de roba. Fins i tot els edredons de plomes, tan delicats, però tan necessaris en època d’hivern.

La Wash és una bugaderia autoservei, que utilitza maquinaria d’última tecnologia, per fer un millor treball i un ús més eficient de l’aigua. A més, ofereix els seus serveis de 7:00 del matí a les 22.00 de la nit, els 365 dies de l’any, perquè pugui ser utilitzat en el moment que més ens convingui.

En utilitzar els serveis que ofereix La Wash estalviaràs temps i diners.

Actualment disposes a més de 140 establiments, distribuïts per tot Espanya i Portugal.

 

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es