+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Fer la bugada de mantes i edredons

Hacer la colada de mantas y edredones en La Wash

Fer la bugada de mantes i edredons a La Wash

Les mantes i els edredons han estat durant molt temps els grans oblidats quan es tracta de fer la bugada de la roba de llit. No obstant això aquestes peces tenen un ús constant i l’estar al llit acumulen pols, àcars i olors, de manera que mantenir-les en òptimes condicions de neteja és essencial.

Rentar mantes i edredons en una rentadora domèstica és una tasca molt complexa a causa de les grans dimensions d’aquestes peces. Recórrer a una tintoreria convencional pot ser molt costós i és per això que al final aquestes peces es netegen i higienitzen menys del que caldria.


Els experts recomanen que les mantes i els edredons es rentin un cop al trimestre.

Per a un rentat adequat és imprescindible seguir les instruccions donades pel fabricant per conèixer la temperatura màxima de rentat i els productes que poden o no poden usar-se a l’hora de fer el rentat.


Les bugaderies autoservei s’han convertit en una opció idònia per a aquells que volen rentar mantes i edredons sense invertir grans quantitats de diners. Les grans dimensions de les rentadores i assecadores de les franquícies de bugaderia permet rentar còmodament aquestes peces i tornar a casa amb elles seques i preparades per tornar a utilitzar o per guardar fins a la temporada que en poc més d’una hora.

Una manta o edredó net és imprescindible per a tothom, però especialment per a les persones amb al·lèrgies o amb problemes d’asma. Per això a més d’una neteja trimestral els experts recomanen ventilar adequadament les mantes i llençols un cop per setmana.

Tampoc cal oblidar que aquestes peces no són per a tota la vida. En el cas de edredons sintètics és recomanable canviar-los cada cinc anys, si es tracta d’edredons de farciment natural el canvi s’ha de fer cada 10 o 15 anys.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es