+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Fer la bugada a València de forma ràpida i econòmica

Hacer la colada en Valencia va ser ahora mucho más fácil y rápido que nunca gracias a La Wash, un nuevo concepto de lavandería automática.

Fer la bugada a València de forma ràpida i econòmica ja és possible.

Fer la bugada a València serà ara molt més fàcil i ràpid que mai gràcies a La Wash, un nou concepte de bugaderia automàtica en el qual els clients poden rentar i assecar la seva roba en només 60 minuts.

L’ús de bugaderies autoservei és cada vegada més freqüent, ja no és cosa pròpia de la cultura nord-americana, sinó que el tenim aquí, a València, i cada vegada més persones s’animen a descobrir els beneficis que ofereixen aquests establiments.


L’estil de vida actual és molt diferent del que hi havia fa 30 anys. Avui dia la gent ja no té tant de temps lliure i el que té no desitja dedicar-lo a les tasques domèstiques, per això es busquen solucions que permetin agilitzar aquest conjunt de tasques que és imprescindible realitzar, com la bugada.


En els establiments de La Wash nostres clients poden rentar i assecar la seva roba en poc més d’una hora, a més no han de portar cap tipus de detergent o suavitzant, només cal que portin la seva roba.

És hora d’oblidar-se estar pendent d’haver de estendre o recollir la roba.

En una bugaderia autoservei es pot fer la bugada fins i tot durant el descans per menjar de la jornada laboral, així en arribar a casa hi ha menys tasques pendents per fer i es pot gaudir més del temps lliure.

Utilitza una bugaderia autoservei suposa un estalvi de temps, però també de diners. Si fem càlculs podem veure que usant una bugaderia com La Wash es pot fer la bugada per molt menys del que costaria rentar i assecar la roba a casa.

A més, un dels avantatges afegides és que comptem amb rentadores i assecadores de grans dimensions, de manera que es pot fer la bugada de la setmana en un únic cicle de rentat i assecat, estalviant encara més temps i diners.

  • Leave a Reply

    ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es