burbujita EINES DE GEOLOCALITZACIÓ  burbujita

A La Wash utilitzem les últimes tecnologies.

 

Eines de Geolocalització. Dades CIS.

L’ANÀLISI

– Nº i tipus de Famílies
– Nº de Persones
– Comerços
– Perfil de Població
– Estadístiques ….

T’AJUDEM A TROBAR MILLOR UBICACIÓ PEL TEU NEGOCI

A La Wash estem compromesos amb el desenvolupament professional dels nostres franquiciats i volem que tots i cadascun dels nostres establiments siguin un èxit, però per a això una de les claus és fer una bona elecció del lloc d’ubicació.

El nombre de bugaderies autoservei ha crescut exponencialment en els últims anys, però això no implica que el mercat estigui saturat ni molt menys, ja que els consumidors segueixen demandant locals d’aquest tipus.

És cert que hi ha zones en què hi ha una gran confluència d’establiments de bugaderia, però en canvi hi ha altres en què amb prou feines hi ha presència d’aquest negoci.

LA PRESÈNCIA IDÒNIA

A La Wash volem seguir creixent i tenir presència allà on hi hagi la necessitat entre els consumidors de fer la bugada fora de casa. Si tens ganes d’emprendre i vols entrar a formar part de la nostra família, t’ajudem a l’hora de triar el lloc per instal·lar la teva bugaderia automàtica.

T’ajudarem a trobar el local idoni perquè el teu negoci sigui rendible i alhora accessible per als teus clients, aconsellant a més sobre la mida òptima del local que necessitaràs en funció del lloc en el qual vagis a instal·lar teu negoci.

EMPRENDRE EL TEU PROPI NEGOCI AMB ÈXIT

Sabem que emprendre no és una tasca senzilla, són moltes les qüestions de les que cal prestar atenció.

Per això des de La Wash estem a l’total disposició dels nostres socis.

Els oferim ajuda en tot allò que puguin necessitar per aconseguir obrir un negoci d’èxit.

Taxa comercial per grups

Estudio tasa comercial geomaketing La Wash

OPCIÓ PREMIUM

Vols tenir-ho encara més fàcil? Escull llavors la nostra opció immediatament superior.

Nosaltres ens encarreguem de tot el relatiu a la posada en marxa del teu negoci (elecció del local, llicències administratives, etc.) i una vegada que tot estigui a punt et lliurarem les claus del teu negoci perquè comencis a gestionar-lo.