+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

La bugaderia autoservei es posa de moda a Sevilla

Lavandería autoservicio La Wash en Sevilla

La bugaderia autoservei a Sevilla està sent tot un èxit i la demanda de serveis d’aquest tipus no para de créixer.

Bona prova d’això és que recentment el diari ABC ha publicat un article sobre aquest sector, destacant la gran quantitat de temps i diners que s’aconsegueix si s’opta per fer la bugada a les bugaderies autoservei de Sevilla.

Com no podia ser d’altra manera, La Wash apareix citada en aquest article i és que recentment hem iniciat allà la nostra presència, amb un establiment situat al carrer Gonzalo Bilbao número 12.

L’article d’ABC destaca que avui en dia és cada vegada més complicat conciliar la vida laboral amb les tasques de la llar, de manera que es busquen noves alternatives que ajudin a estalviar temps. I precisament les bugaderies permeten agilitzar una de les tasques de la llar més tedioses, fer la bugada.

En un establiment de bugaderia automàtica a Sevilla el client pot rentar i assecar la seva roba en uns 60 minuts, cosa que és impossible d’aconseguir si es fa la bugada a casa. A més, el client d’aquest tipus d’establiments no només està estalviant temps, sinó també diners. Si es fan comptes, es pot comprovar que rentar i assecar cada quilo de roba surt per tot just uns cèntims, sent més elevat el preu de rentar i assecar la roba a casa.

A Sevilla els locals de bugaderia són molt freqüentats pels turistes, que troben en ells una forma barata de rentar la seva roba, molt més econòmica que usar el servei de tintoreria que ofereixen els establiments hotelers.

Però no només hi ha turistes, cada vegada són més els sevillans que descobreixen les bondats de fer la seva bugada fora de casa i d’aquí que la demanda d’establiments d’aquest tipus segueixi creixent a la ciutat.

ENLLAÇ A LA PUBLICACIÓ EN ABC SEVILLA

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es