+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

La bugaderia autoservei i l’estalvi d’aigua

La lavandería autoservicio y el ahorro del agua

Hem tingut la primavera més càlida dels últims 50 anys i sembla que aquest estiu la calor també va a estar per sobre del normal. A això hem de sumar que aquest any les pluges han estat escasses i tota mesura que prenguem per estalviar aigua pot arribar a ser molt important tant per al medi ambient com per a nosaltres.


El que potser no sabies és que la bugaderia autoservei pot ajudar-te a estalviar aigua.

Tingues en compte que per cada rentadora que poses a casa estàs gastant entre 42 i 62 litres d’aigua i aquesta quantitat segueix creixent si el teu rentadora té més de 7 quilos de càrrega.

Això implica que cada vegada que prems el botó per posar en marxa la rentadora estàs gastant una gran quantitat d’aigua que al final es va a desaprofitar. L’aigua no és un recurs il·limitat, així que no està de més buscar alternatives per estalviar-la.

Una bona alternativa és la bugaderia autoservei. En aquest tipus d’establiments trobes rentadores de grans dimensions amb les que podràs guardar. En lloc de posar diverses rentadores a casa pots acumular la roba de tota la setmana i rentar-la en un únic cicle de rentat en una rentadora industrial, amb el que ja estàs estalviant una gran quantitat d’aigua.

Evidentment si fas la bugada en una bugaderia autoservei estàs consumint aigua, però la ràtio entre roba rentada i aigua consumida és molt més ajustat, de manera que estàs contribuint al manteniment d’un recurs tan important i tan limitat alhora com ho és l’aigua.

Però no es tracta només d’estalvi d’aigua, si optes per fer la bugada en una bugaderia automàtica, també vas a estalviar una gran quantitat de diners (pensa en la llum i l’aigua que vas a estalviar) ia més et vas a estalviar 1 gran quantitat de temps en tasques domèstiques..

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es