+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

La bugaderia La Wash a Passeig Maragall 305, Barcelona

La bugaderia La Wash a Passeig de Maragall 305, Barcelona

La família de la Wash segueix creixent, ja pots fer tota la bugada en una nova bugaderia autoservei La Wash al Passeig de Maragall número 305.


A les nostres rentadores i assecadores de gran capacitat podràs rentar totes aquelles peces que no caben a la rentadora domèstica, com els edredons i les mantes.

També podràs higienitzar les teves peces per molt pocs diners i en molt poc temps. En a penes una hora pots tornar a casa amb la teva roba neta i seca.


 

T’oferim diverses mides de rentadores i assecadores per adaptar-nos a les teves necessitats. Si vols estalviar temps i diners, tenint cura a més del medi ambient, en el nostre nou establiment podràs fer la bugada setmanal de tota la família en menys del que trigues a casa a fer un cicle de rentat normal.

Sabem que no sempre disposes del temps necessari per atendre les tasques domèstiques, així que amb els nostres cicles de rentat i assecat ràpids et donem un cop de mà perquè almenys la bugada deixi de ser un problema.

Aprofita per rentar les teves peces mentre surts a fer la compra o en el temps per al menjar a la feina, qualsevol moment és bo.

Si tens un petit negoci també estem a la teva disposició. Si acumules tovalloles, estovalles i altres peces que has de rentar amb freqüència, amb La Wash pots alleugerir aquesta tasca ia més estalviar una quantitat important de diners.

¿Vols més raons per venir a conèixer-nos?

Descobreix el nostre detergent Enziwash, eficaç fins i tot davant les taques més difícils gràcies als seus enzims i amb una agradable olor que roman en les peces durant molt més temps. Lliure de sals minerals i de fosfats, per tenir cura de tu i també del medi ambient.

A La Wash de Passeig Maragall trobes el necessari per fer tot tipus de colades.

Si vols descobrir una forma revolucionària de fer la teva bugada, t’esperem a bugaderia autoservei La Wash de Passeig Maragall 305 a Barcelona.

 

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es