+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt
El cuidado de las prendas en verano

La bugaderia d’autoservei i la cura de la roba a l’estiu

Ja és aquí l’estiu i amb les altes temperatures a tots ens donen ganes de fer la maleta i anar-nos a passar uns dies de vacances a algun lloc amb platja. A més, ara amb la bugaderia d’autoservei podem viatjar molt més lleugers d’equipatge, ja que sempre tenim a prop un local per poder rentar la nostra roba a més de tenir cura de la roba a l’estiu.

El cas és que la roba es fa malbé molt més durant l’estiu que a l’hivern. Cal tenir en compte que la rentem molt més i que a més rep la incidència dels rajos solars, per la qual cosa és normal que els teixits de samarretes, faldilles, bermudes i altres es desgastin abans que els de les peces d’abric.

Per aconseguir que el teu bugada quedi perfecta durant l’estiu has de tenir en compte una sèrie de consells.

En primer lloc procura que les peces no es taquin de bronzejadors i olis solars, ja que es tracta de productes que poden arribar a deixar restes.

En acudir a la bugaderia d’autoservei fes la teva rentat en aigua freda. La majoria de les peces d’estiu són de colors i podràs conservar molt millor si no utilitzes aigua calenta amb ells. Així evites a més que es produeixi un destenyit i que la teva roba es faci malbé.

Si has passat per la platja no t’oblidis de sacsejar bé la teva roba abans de tirar-la a rentar. Així evites que la sorra s’estengui per totes les teves peces.

És cert que a l’estiu pots assecar la roba a l’aire lliure sense problema. Però si has decidit anar a una bugaderia autoservei és millor que utilitzis el seu sistema de assecadores. Massa sol a les teves peces quan encara estan humides pot afectar els teixits i fer que perdin part del seu color.

Finalment, no t’oblidis mai de revisar les instruccions de rentat que el fabricant de la roba ha afegit a la etiquetes. Així sabràs la millor manera de tenir cura cadascuna de les teves peces.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es