+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt
El cuidado de mis mantas al empezar la época de frío

La cura de les meves mantes en començar l’època de fred

Les mantes són un dels tèxtils de llar més importants. Generalment fem un alt desemborsament en elles i si les cuidem adequadament ens poden durar molts anys, de fet la durada mitjana d’una manta està entre els 5 i els 15 anys, i poden variar aquesta durada en funció de factors com els materials usats per a la confecció de la peça o la cura que es dóna a la mateixa.

La cura de les meves mantes en l’ús diari

Quan arriba la temporada d’hivern i fem servir les mantes no hem d’oblidar d’airejar la manta de tant en tant, sacsejant prèviament per eliminar la pols i deixant que li doni l’aire durant unes hores.

Si no tens temps per deixar la manta airejant o fa mal temps, el que pots fer és estendre bé la manta sobre el llit i passar-li l’aspirador a una velocitat suau. En cas que detectis algun fil sòl, mai tiris d’ell, el millor és tallar-ho amb tisores.

La cura de les mantes després de la fi de la temporada

Una vegada que s’acaba el fred és moment de guardar les mantes fins a l’hivern següent. La manta s’ha de guardar neta. Aquesta tasca de neteja pot fer-se en una bugaderia autoservei, que compta amb rentadores de grans dimensions ideals per a aquest tipus de peces. A l’hora de fer el rentat s’han de seguir sempre les instruccions del fabricant, que constaran en l’etiqueta oa la caixa.

Quan la manta estigui neta i totalment seca cal guardar-la en una caixa o bossa adequada sense falsedats ni arrugues. Es poden incloure dins de la bossa o caixa algunes bosses d’aromes o antiarnes.

Per evitar que la manta es deformi o es faci malbé cal evitar posar objectes sobre de la mateixa quan està recollida.

  • Leave a Reply

    ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es