+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

La fira de franquícies SIF celebra el seu 25è aniversari

Per 05/10/2014Notes de premsa

Ja està tot preparat a València perquè el pròxim 16 d’octubre arrencada la qual serà la vint-cinquena edició del Saló Internacional de la Franquícia (SIF). Del 16 al 18 d’octubre en Fira de València, es donaran cita un gran nombre d’expositors que ocuparan més de 25.000 metres quadrats amb els seus estands i s’espera una afluència propera als 10.000 visitants.

L’objectiu de SIF és el mateix que persegueixen totes les fires de franquícies que cada vegada proliferen més en tot el territori espanyol, donant mostra de la gran importància que està guanyant el sector en la nostra economia, ser un punt de trobada entre les centrals franquiciadores i aquells emprenedors que volen apostar per la franquícia per entrar al món empresarial.

Potenciar la iniciativa privada i fomentar l’emprenedoria, exposar les bondats de les marques que acudeixen a la fira i el funcionament dels seus negocis, així com mostrar casos d’èxit i explicar els passos a seguir per optimitzar un nou negoci, són els principals objectius que persegueix aquesta fira.

A més de les xerrades, col·loquis i altres activitats que són habituals en aquest tipus d’esdeveniments, enguany se celebrarà a SIF Homenatge PIME, una jornada en la qual experts de màrqueting, motivació i finances faran ponències a fi d’ajudar les pimes a millorar .

Juntament amb tot l’anterior, es desenvoluparà també la Junta Ordinària de la Federació Iberoamericana de Franquícies, ja que Fira València és la seu oficial d’aquest organisme. El dia 17 a les 19:30 hores es lliuraran a més dels XVIII Premis Nacionals de Franquícia.

Es preveu que l’edició d’enguany constitueixi un nou èxit i és que ja s’han registrat la seva visita més visitants dels que hi va haver l’any passat.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es