+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

La Wash a Expofranquicia 2014

Per 30/04/2014Notes de premsa

La Wash a Expofranquicia 2014

Els passats dies 24,25 i 26 d’abril l’equip de La Wash es va desplaçar fins a Madrid per prendre part en Expofranquicia, la major fira de franquícia realitzada a nivell nacional i que es desenvolupa anualment a IFEMA. Durant el transcurs d’aquest esdeveniment Javier Llacuna va ser entrevistat pels responsables de COOBIS BLOCS, que es van interessar pels serveis de La Wash i la seva presència a les xarxes.

En la seva entrevista Xavier ha parlat dels serveis que ofereix La Wash, permetent als seus franquiciats tenir un negoci sense empleats que opera els 365 dies a l’any per si sol, permetent que el franquiciat pugui mentrestant dedicar-se a una altra cosa. No s’ha d’oblidar a més que les nostres bugaderies autoservei ofereixen un servei cada vegada més demandat a nivell social per múltiples col·lectius.

Javier ha ressaltat a més la importància cada vegada més gran que té per a les empreses l’estar present en blocs, xarxes socials i altres espais d’Internet ja que aquesta és la millor manera de que els clients de bugaderies puguin conèixer l’empresa. També és la millor manera per poder connectar amb aquells emprenedors que estan pensant muntar un negoci i que podrien estar interessats en arribar a convertir-se en franquiciats de la Wash.

Des de La Wash pensem que un bloc ha de ser un espai en què els lectors puguin trobar informació que els sigui d’utilitat, és per això que en el nostre bloc podeu trobar des d’articles amb consells de rentat i articles que tracten sobre les nostres franquícies, a articles de tall més general i que esperem que us siguin d’ajuda si esteu interessats en el món de les franquícies i l’emprenedoria, informant sempre de manera honesta i constructiva.

Si voleu veure l’entrevista de Javier Llacuna podeu fer-ho aquí:

 

 

També podeu veure en el vídeo de RTVE, un petit resum del que va ser aquesta gran fira de franquícies espanyoles.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es