+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt
La Wash estarà a Expofranquicia 2014

Un any més La Wash serà present a Expofranquicia, una de les fires de franquícies més importants a nivell nacional.

El Saló Internacional de la Franquícia es desenvoluparà del 20 al 22 d’abril a IFEMA de Madrid, en horari de 10:00 a 18:00 hores.

Aquest esdeveniment s’ha convertit en un punt de trobada perquè els emprenedors puguin conèixer més de prop les diferents oportunitats de negoci que representen per a ells les franquícies. Trobant a més assessorament especial sobre la posada en marxa d’un negoci d’aquest tipus.

A l’Observatori de la Franquícia i l’Escola de la Franquícia es duran a terme diverses ponències que permetran als interessats conèixer molt més sobre el món de les franquícies. Algunes d’elles estan destinades als emprenedors que volen muntar un negoci, mentre que altres estan destinades a aquells empresaris que estan pensant en franquiciar el seu negoci.

Entre el 20 i el 22 d’abril se celebraran conferències com “La mediació de conflictes entre franquiciadors i franquiciats”, “Com comprar una franquícia i no morir en l’intent” o “Experiència franquiciadora: els errors més comuns dels nous franquiciadors”.

Aquest any destaquem especialment la xerrada “Oportunitats d’inversió en bugaderia autoservei” impartida per Alliance Laundry Systems.

La ponència es desenvoluparà els tres dies de fira a horaris diferents per arribar al major nombre possible de públic. Els dies 20 i 22 en horari de matí i el dia 21 en horari de tarda.

Per a tots aquells emprenedors que estiguin interessats en les bugaderies autoservei, La Wash comptarà amb un estand en què els nostres experts resoldran tots els dubtes sobre el nostre model de negoci.

Un any més, rebrem a tots els emprenedors que considerin que el sector de les bugaderies autoservei pot ser del seu interès a l’hora d’invertir i muntar el seu nou negoci.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es