+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

La Wash al SIF 2015

Per 25/10/2015Notes de premsa

Entre el 15 i el 17 d’octubre s’ha celebrat a València en Saló Internacional de la Franquícia (SIF), una de les cites més importants del sector de les franquícies a Espanya, i allà ha estat present La Wash.

El sector de les franquícies està en continu creixement i en els últims anys no només s’ha incrementat el nombre de franquícies, també ho han fet el nombre d’establiments franquiciats, el volum d’ocupació generat en el sector i la facturació, el que reflecteix el bon moment que travessa aquest model de negoci.

El creixement del sector de les franquícies ha donat lloc al fet que en els últims anys hagin sorgit cada vegada més esdeveniments dedicats al món de les franquícies, si bé SIF segueix sent un dels més importants.

SIF és un punt de trobada entre franquícies que busquen emprenedors interessats a entrar a formar part del seu negoci i potencials inversors que busquen una franquícia rendible. Al llarg dels seus 25 anys de celebració el SIF ha estat visitat per més de 500.000 persones, ha rebut expositors de fins a 16 països i s’han realitzat més de 500 ponències.

La Wash, franquícia de bugaderia autoservei, ha estat present en l’edició de 2015. Són molts els emprenedors interessats a trobar una franquícia rendible que van passar per l’estand de la Wash per conèixer més a fons aquest negoci.

La baixa inversió inicial i la possibilitat de poder tenir un negoci que funciona pràcticament de manera autònoma, sense necessitat de tenir empleats i amb una gestió molt senzilla, són alguns dels aspectes que més van despertar l’atenció dels emprenedors que es van acostar a conèixer més de prop La Wash.

El notable increment de la presència de bugaderies autoservei als carrers de les ciutats i una demanda cada vegada més gran d’aquests serveis per part dels consumidors és un altre dels motius que han portat a un bon nombre d’emprenedors a interessar-se sobre els requisits necessaris per entrar a formar part de La Wash.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es