+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

La Wash estarà a Expofranquicia

Per 14/04/2016Notes de premsa
La Wash estará en Expofranquicia

La Wash estarà a Expofranquicia 2016 com ja és habitual

Entre el 21 i el 23 d’abril se celebra a Madrid, Expofranquicia és una de les fires de franquícies més importants a nivell nacional.


La fira se celebra cada any a IFEMA. El creixent nombre d’empreses expositores i de visitants és una mostra més del bon estat de creixement que travessa el sector de les franquícies.

Expofranquicia no para de créixer i aquest any 500 empreses de fins a 20 sectors diferents estaran presents en aquest esdeveniment. La fira és un punt de trobada idoni perquè els emprenedors que estan pensant posar en marxa el seu propi negoci s’acosten a conéixer de primera mà a algunes de les franquícies més rendibles del moment.

A més de la cites entre franquícies i emprenedors, Expofranquicia està ple d’activitats que poden resultar d’interès als que volen entrar de ple en el sector de la franquícia. Durant tres dies es desenvoluparan diverses ponències d’interès general com “Introducció a la franquícia. Consells de selecció “,” Com franquiciar una empresa “,” Vull muntar una franquícia com encertar amb l’ensenya? “,” Claus d’èxit per al desenvolupament en franquícia “; “Passos per franquiciar la teva empresa” i moltes més.

Una de les novetats d’aquest any és la celebració el 22 d’abril del Exchange Experience Day. Una trobada organitzada per la Federació Europea de la Franquícia que donarà cita a les diferents associacions de franquícies de diversos països europeus.


Com no podia ser d’una altra manera, La Wash estarà present en aquesta important fira. Aquest any tots aquells emprenedors que vulguin conèixer més de prop el nostre model de negoci podran trobar-nos al Pavelló 4 d’IFEMA, secció 4F05.


La Wash és una empresa especialitzada en bugaderies autoservei d’última generació. Caracteritzada per un ús fàcil de les nostres rentadores i assecadores, el que implica que no és necessària la presència de treballadors en el local, i una gestió senzilla apta fins i tot per als que no tenen experiència en el món empresarial.

A nivell de franquícies estem especialitzats en projectes clau en mà a un cost de royalty zero.

La nostra franquícia ofereix un model de negoci senzill en un sector que es troba en plena expansió. Si t’interessa el món de les bugaderies autoservei i vols saber més sobre la família de la Wash i les condicions per formar part del nostre equip, pots apropar-te a conèixer-nos a Expofranquicia, estarem a la teva disposició per oferir tota la informació que necessitis.

 

  • Leave a Reply

    ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es