+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

La Wash estarà al Saló 26º Internacional de la Franquícia

Per 14/10/2015Notes de premsa

La Wash estarà al Saló 26º Internacional de la Franquícia, – SIF&Co.


Ja està tot preparat a València perquè el pròxim 15 d’octubre arrencada la qual serà la vint-sisena edició del Saló Internacional de la Franquícia (SIF), la fira més veterana del panorama espanyol.

Els dies 15, 16 i 17 d’octubre La Wash estarà a Fira de València, on es donaran cita un gran nombre d’expositors que ocuparan més de 25.000 metres quadrats amb els seus stands.Se s’espera una afluència molt superior al de l’any anterior passat ja que per a aquesta edició del certamen el preregistre de visitants és ja un 12% per sobre de l’any passat.

La clau, segons els seus propis organitzadors, és la seva obstinació en què cada nova edició sigui una fira nova. L’objectiu de SIF és ser un punt de trobada entre les cadenes de franquícia i els emprenedors que volen apostar per la franquícia per entrar al món empresarial però sempre amb noves fórmules. Per tant, en aquest certamen s’aposta per les noves idees de negoci amb nous conceptes.

En aquesta nova edició es mostraran noves oportunitats de negoci de tots els sectors econòmics, però entre tots cal destacar els relacionats amb la cura personal, hostaleria, moda i bugaderies. Durant els anys de crisi al sector de la franquícia s’ha sabut mantenir com una gran oportunitat de negoci i autoocupació per a molts emprenedors. Actualment estem vivint una reactivació econòmica el converteix en un moment perfecte per invertir en la franquícia.

D’altra banda es busca completar l’oferta amb la intervenció de personalitats que poden aportar molt des del món de l’emprenedoria encara que no tinguin a veure amb el negoci de la franquícia. Aquest any es comptarà amb la presència de Carlos Andreu i la seva xerrada ‘Troba a tu la motivació per emprendre’ i al mag More i la seva conferència espectacle ‘El poder positiu del canvi’. Finalment, com a novetat es presentarà el primer gran Brand Speed Dating, on alguns dels expositors comptaran amb 15 minuts per convèncer les persones que volen saber més sobre les seves marques.

Es preveu que aquesta nova edició constitueixi un nou èxit.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es