burbujita QUÈ OFERIM A LA WASH  burbujita

OFRECEMOS-01

A La Wash oferim projectes professionals de bugaderia autoservei a Espanya i Portugal.
· Assessorem en tot el que necessites, des de la ubicació, fins a l’obtenció de la llicència d’activitat.
· No cobrem ni royalties ni cànon d’entrada.
· Negoci d’alta rendibilitat, qualitat i eficàcia del servei.
· Oferim serveis personalitzats, si ho desitja et
gestionem el teu negoci!.

burbujita QUINS AVANTATGES TÉ EL NEGOCI  burbujita

VENTAJAS-01

Avantatges per la seva alta rendibilitat amb mínim esforç.
· Sense empleats fixos i obert 365 dies / any
· Cobrament per avançat i en efectiu.
· Mercat en forta expansió i consolidat a nivell internacional.
· Ampli espectre de públic objectiu.
· Tot en suport i servei de l’equip La Wash. · Màquines parades no gasten.
· Control telemàtic del seu negoci.
· Benefici en economies d’escala.
· El teu negoci propi.

burbujita VOLS SABER MÉS  burbujita

Per saber més, descarrega el dossier informatiu deixant les vostres dades de contacte. Només has de seguir les instruccions.

El teu nom i cognoms (Requerit):

Telèfon de contacte (Requerit):

Email (Requerit):

Codi postal (Requerit):

Ocupació:

Control de SPAM

burbujita KITS DE MUNTATGE LA WASH  burbujita

Munta la teva Bugaderia a la teva mida
T’oferim diversos exemples d’automuntatge de Bugaderies

A La Wash vam dissenyar el teu bugaderia autoservei a la mesura de les teves possibilitats. T’oferim elements i serveis a escollir, en muntar el teu bugaderia automàtica amb nosaltres:

  • T’oferim les rentadores i assecadores industrials que necessitis per iniciar-te en l’activitat professional del rentat i assecat en les millors condicions econòmiques.
  • El producte químic necessari per a l’inici de l’activitat.
  • El Kit de Màrqueting, incloent la cessió de la imatge corporativa, el mobiliari i la decoració, així com la retolació interior i exterior de tot el local.
  • L’estudi de viabilitat de la zona que hagis triat. Assessorant en la recerca del local comercial i verificant que compleixi amb les condicions comercials i tècniques.
  • L’assessorament en la gestió del negoci.
  • La direcció i coordinació d’obra fins al moment de l’obertura de la bugaderia autoservei.

Facilitats que t’ofereix La Wash per muntar el teu propi negoci.

  • A La Wash el cost de Royalty és zero, no cobrem cànon d’entrada ni cànon de publicitat. La facturació és integra per a l’associat.
  • Tota la maquinària és propietat del client des del moment de l’adquisició de les mateixes.
  • El servei de publicitat es gestionarà de forma personalitzada i exclusiva per a cada associat de forma independent.

A La Wash ens adaptem a les necessitats del teu projecte. A continuació t’oferim diferents alternatives de muntatge. Descarrega’t el nostre dossier per disposar de tota la informació.

KIT LA WASH MINI 2+1 RÍGID

· 1 RENTADORA RÍGIDA DE 10 KG Amb tecnologia G Drive – Aqua fall – Aqua Mixer – Care Touch que permet reduir consum d’aigua i energia.
· 1 RENTADORA RÍGIDA DE 13 KG Amb tecnologia G Drive – Aqua fall – Aqua Mixer – Care Touch que permet reduir consum d’aigua i energia.
· 1 ASSECADORA Ecodryer DE 15 KG Excel·lència en l’eficiència del consum – Control de temperatura, humitat i velocitat.

KIT LA WASH MINI 2+1 FLOTANT

· 1 LAVACENTRIFUGA FLOTANT DE 9 KG Amb tecnologia G Drive – Aqua fall – Aqua Mixer – Care Touch que permet reduir consum d’aigua i energia.
· 1 LAVACENTRIFUGA FLOTANT DE 15 KG Amb tecnologia G Drive – Aqua fall – Aqua Mixer – Care Touch que permet reduir consum d’aigua i energia.
· 1 ASSECADORA Ecodryer DE 15 KG Excel·lència en l’eficiència del consum – Control de temperatura, humitat i velocitat.

KIT LA WASH STANDARD 3+2

· 2 LAVACENTRIFUGUES FLOTANT DE 9 KG Amb tecnologia G Drive – Aqua fall – Aqua Mixer – Care Touch que permet reduir consum d’aigua i energia.
· 1 LAVACENTRIFUGA FLOTANT DE 15 KG Amb tecnologia G Drive – Aqua fall – Aqua Mixer – Care Touch que permet reduir consum d’aigua i energia.
· 2 ASSECADORES ECODRYER DE 15 KG Excel·lència en l’eficiència del consum – Control de temperatura, humitat i velocitat.

KIT LA WASH BALACED 4+2

2 LAVACENTRIFUGAS FLOTANT DE 9 KG Amb tecnologia G Drive – Aqua fall – Aqua Mixer – Care Touch que permet reduir consum d’aigua i energia.
· 2 LAVACENTRIFUGAS FLOTANT DE 15 KG Amb tecnologia G Drive – Aqua fall – Aqua Mixer – Care Touch que permet reduir consum d’aigua i energia.
· 2 LAVACENTRIFUGAS FLOTANT DE 15 KG Amb tecnologia G Drive – Aqua fall – Aqua Mixer – Care Touch que permet reduir consum d’aigua i energia

burbujita MÀSTER FRANQUÍCIA  burbujita

VOLS SER UN
MÀSTER FRANQUÍCIA?

Més de 200 bugaderies
en dos països

Grup La Wash® està present actualment a Espanya, Portugal i té ferma vocació internacional. Actualment disposa de més de 200 franquícies d’èxit i amb diversos projectes tant a nivell nacional com internacional.

La Wash® treballa per ser la Marca de referència en bugaderia de qualitat. La nostra visió és tenir 400 centres en funcionament el 2020.

Basem els nostres valors en l’honestedat i en el compromís d’aportar valor als nostres clients. Oferim un producte rendible per als nostres franquiciats. La Wash® està orientada a aconseguir la millor experiència de l’usuari final respectant el medi ambient.

Per a exportar amb èxit un concepte o producte són necessaris no només uns coneixements tècnics sobre el mateix, també un sistema eficient de negoci que permeti al màster franquiciat ser competitiu des del primer dia.

Si vols ser un màster franquiciat, contacta amb nosaltres a través del nostre formulari indicant-nos la zona on vols obtenir el MF i el nostre equip humà t’informarà de les condicions per a obtenir la mateixa.