+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Negocis per a locals petits

Quan s’està pensant en obrir un negoci el tema del local pot ser un dels més complexos. Generalment es tendeix a pensar que per muntar un negoci fa falta un gran local, però la veritat és que també hi ha negocis per a locals petits.


L’elecció del local és un aspecte bàsic en el procés d’obertura d’un negoci. El primer que cal tenir clar és la zona en la qual es vol ubicar el negoci i després comença la recerca.

Com més gran és un local més car serà el seu lloguer i també més cars resultaran els subministraments ja que hi haurà més metres quadrats per il·luminar, climatitzar, etc.

El món empresarial està en constant canvi i ja no tots els negocis necessiten de grans locals. Hi negocis per a locals petits com les bugaderies autoservei en els quals es pot treure a un local de petites dimensions una gran rendibilitat.

Els locals petits solen ser moltes vegades descartats per les seves reduïdes dimensions i això fa que resulti més fàcil trobar locals d’aquest tipus a les zones més comercials d’una ciutat i que els lloguers siguin més ajustats.

Com més petit sigui el local més barata serà l’obra d’adaptació per muntar el nou negoci de què es tracti i més barat serà el seu manteniment.

Si estàs pensant muntar el teu propi negoci o entrar a formar part d’una franquícia, avalua bé quines van a ser les teves necessitats reals d’espai per poder triar la mida de local que millor s’adapti a les teves circumstàncies. D’aquesta manera no acabaràs pagant de més per metres quadrats que no et fan cap falta.

Hi ha múltiples opcions de negocis per a locals petits, segur que pots trobar el que més s’adapta a la teva experiència, coneixements i gustos.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es