+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Preus de rentar les meves mantes i edredons

Els preus de rentar les meves mantes i edredons a la bugaderia autoservei

Si t’estàs preguntant quin és el preu de rentar les meves mantes i edredons? Has de tenir en compte que el preu pot variar el funció del tipus de servei que facis servir. Mentre que una tintoreria sol resultar més cara, en una bugaderia autoservei pots higienitzar les teves peces amb un menor cost.

En línies generals, rentar els teus edredons i mantes en una bugaderia autoservei pot sortir-te per entre 9 i 11 €. El preu pot variar en funció de la grandària de la peça a rentar i la quantitat de temps d’assecat que necessiti.

Mantenir la roba de llit correctament higienizada és essencial per a la salut. No obstant això, mantes i edredons tenen una mida i un pes que fa que resulti molt complicat rentar en una rentadora domèstica, de manera que amb freqüència la seva neteja es limita a un cop l’any.

El normal és portar a rentar les mantes i edredons o bé al final de la temporada d’hivern, per guardar-nets fins al següent tardor, o bé just abans que comenci el fred.

Si optes per rentar la roba de llit més gran en una bugaderia autoservei no només estaràs estalviant diners, sinó que alhora estalviaràs temps.

En deixar aquestes peces a la tintoreria el normal és que hagis d’esperar d’un dia per l’altre al fet que estiguin netes i seques. No obstant això, si vas a una bugaderia automàtica pots fer el rentat i assecat de les peces en aproximadament una hora.

Això implica que pots rentar les mantes i edredons diverses vegades durant l’hivern, ja que podràs tornar a posar-les al llit en el mateix dia.

Per això, amb la bugaderia automàtica estalvies diners i temps i també ganes en salut, tenint tota la teva roba de llit sempre neta i lliure d’àcars que puguin ser perjudicials per a tu.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es