+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Què fer en un centre de rentat de roba?

Saber què fer en un centre de rentat de roba és molt senzill ja que encara que la majoria d’aquests establiments funcionen de forma autònoma i no tenen empleats, en tots ells els clients poden trobar informació sobre la forma d’ús de rentadores i assecadores i sobre el que han de fer en cas de sorgir algun tipus de problema.


Què fer en un centre de rentat de roba?


El primer que cal fer és separar la roba per colors, igual que quan es posa una rentadora a casa. Per guanyar temps aquesta tasca pot fer-se abans d’anar a la bugaderia.

Un cop al centre de rentat de roba, només cal introduir la roba que es vol rentar en qualsevol de les rentadores buides i afegir detergent, suavitzant i lleixiu si fos necessari. En alguns establiments els usuaris poden portar el seu propi detergent i suavitzant, mentre que en altres no existeix tal possibilitat.

Posteriorment es tanca la rentadora i es paga el servei. En alguns locals la rentadora funciona directament amb monedes i en altres establiments el pagament s’ha de fer en una caixa automàtica. Després del pagament la rentadora es desbloqueja i només cal prémer el botó de funcionament perquè es posi en marxa.

Un cop rentada la roba, es retira de la rentadora i es col·loca en l’assecadora, realitzant-se la mateixa operació per efectuar el pagament.

Finalitzat el cicle d’assecat la roba ja està a punt per ser recollida. En menys d’una hora el client té la seva roba neta i seca i està llest / a per tornar a casa.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es