+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Renta els teus edredons i mantes amb productes de qualitat

Lavar tus edredones y mantas con productos de calidad

La importància de rentar les teves edredons i mantes amb productes de qualitat

L’estiu ja s’està acomiadant i per les nits les temperatures comencen a ser baixes, el que és indicatiu que hem de començar a pensar en fer el canvi d’armari i treure també la roba de llit per a la tardor-hivern.

Mantes, cobrellits i edredons s’han passat uns mesos guardats i és normal que per molt bé que els hagis volgut conservar hagin agafat olor de tancat. Per això, abans de posar-les de nou al llit és convenient donar-los un rentat.

A la bugaderia autoservei La Wash del carrer Sant Josep 75 a Sant Feliu de Llobregat pots rentar tota la teva roba de llit d’hivern en tot just una hora.

Mantenir la higiene en la roba de llit és essencial, ja que aquest tipus de peces acaben acumulant pols i àcars d’una temporada per a una altra.

No veiem els àcars i els bacteris, però aquí estan i poden causar importants danys sobre la nostra salut. D’aquí la importància de rentar mantes i edredons amb aigua ben calenta (uns 60º C) i en una rentadora que hagi estat correctament desinfectada, alguna cosa que pots trobar a la bugaderia autoservei.

Segur que ja saps que mantes i edredons no caben en una rentadora domèstica i encara que aconsegueixis ficar els resultats obtinguts no són precisament els millors. No obstant això, en les rentadores i assecadores de la bugaderia autoservei aquestes peces hi caben sense cap problema i queden totalment netes.

Una de les característiques que fa destacar a la bugaderia a Sant Feliu de Llobregat sobre la resta és que els detergents i suavitzants usats no només aconsegueixen els millors resultats possibles de neteja, sinó que a més la roba queda impregnada d’una bona olor que fa que ficar-se al llit quan fos comença a refrescar resulti molt més agradable.

Deixa les teves peces netes, desinfectades i amb el millor olor possible per a la nova temporada de fred.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es