+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Rentadores d’acer inoxidable

Alquiler de lavadoras y secadoras para tu negocio

Existeixen en el mercat diferents models de rentadores i cadascuna d’elles ofereix una sèrie d’avantatges diferents en funció del que estigui buscant el consumidor.

En les bugaderies autoservei el més habitual és utilitzar rentadores d’acer inoxidable. L’acer inoxidable és un dels materials més emprats en l’actualitat a tot tipus d’electrodomèstics causa de la seva gran durabilitat.

En una bugaderia les rentadores estan sotmeses a un ús molt més intensiu que en una llar mitjana. Aquest tipus de rentadores funcionen durant diverses vegades al dia ia més ho fan amb una càrrega de roba superior a la que admet una rentadora domèstica, per això cal que el seu tambor estigui fabricat en un material resistent capaç de moure quantitats importants de roba i aigua i que a més resisteixi l’acció corrosiva dels detergents.

El gran avantatge del tambor d’acer inoxidable és que no es mossa amb el frec de botons o cremalleres ni s’oxida amb el pas del temps. Aquest material facilita a més la desinfecció de les rentadores, tasca que és comú i necessària en les bugaderies automàtiques.


La gran majoria de rentadores d’acer inoxidable que estan instal·lades en bugaderies autoservei són a més rentadores de càrrega frontal o tambor horitzontal. En aquest tipus d’electrodomèstics el rentat es produeix en girar el tambor i passar l’aigua de dalt a baix i entre la roba bruta.

Aquestes rentadores consumeixen menys aigua que una rentadora de càrrega superior i necessiten menys quantitat de detergent per deixar la roba neta, a més aconsegueixen millors resultats de rentat sense danyar les peces.

Les rentadores d’acer inoxidable de les bugaderies autoservei són senzilles de manejar, només cal introduir la roba, tancar la porta, afegir detergent i suavitzant, seleccionar el programa de rentat desitjat i efectuar el pagament perquè la rentadora es posi en marxa.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es