+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt
Lavadoras y secadoras industriales.

Rentadores i assecadores industrials de roba t’esperen a la bugaderia

Quan es parla de rentadores i assecadores industrials de roba amb freqüència se sol pensar en aquestes grans màquines que es veuen en les bugaderies industrials, però la veritat és que també hi ha màquines industrials amb una mida una mica més petit, que són les que se solen utilitzar a les bugaderies autoservei.

És clar que les rentadores i assecadores industrials de roba són les grans protagonistes en els establiments de bugaderia automàtica. De la seva bon funcionament depèn en gran mesura la satisfacció del client.

El normal en els locals de bugaderia és que el client trobi a la seva disposició rentadores i assecadores de diferents capacitats. És freqüent que hi hagi màquines amb capacitat des de 8 fins 19 quilos.

Es tracta d’oferir a l’usuari d’aquest tipus d’establiments una màquina que s’adeqüi a les seves necessitats de rentat. Cal tenir en compte que entre els usuaris de rentadores i assecadores industrials de roba n’hi ha que només volen rentar una peça gran com un edredó, però també hi ha qui acudeix amb tota la bugada setmanal de la família i vol rentar i assecar la seva roba al menor temps possible i de forma econòmica.

Aquestes màquines estan sotmeses a un ús intensiu, per això és imprescindible mantenir-les en bones condicions. Les revisions periòdiques són essencials, però també cal tenir cura de la higiene.

En establiments com La Wash les rentadores i assecadores es higienitzen diàriament, per oferir la màxima qualitat als clients i per allargar la vida útil d’aquests aparells.


La facilitat d’ús també és essencial en aquestes màquines, ja que el client que acudeix a una bugaderia no vol complicar-se la vida, per això els dissenys actuals aposten per models el més senzills possible, tan fàcils de manejar que fins a un nen podria fer-ho.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es