+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Tendències en el servei de bugaderia

Tendencias en el servicio de lavandería

A Espanya fins fa uns anys no estàvem acostumats a les bugaderies autoservei, i la seva sola menció ens recordava al que havíem vist en les pel·lícules americanes, que sovint reflecteixen aquests espais com una cosa una mica descuidat. Però les tendències en el servei de bugaderia autoservei són molt diferents.

Les bugaderies automàtiques s’han convertit ja en una cosa molt habitual en el paisatge de moltes de les nostres ciutats, demostrant que no es tracta de llocs foscos o descuidats, sinó tot el contrari. 

S’intenta en la mesura del possible que els establiments de bugaderia siguin el més lluminosos possible, d’aquí que tinguin grans finestrals. Pel que fa a la decoració, solen escollir colors vius que millorin l’estat d’ànim dels que van a fer la seva bugada..

El que mai falta són les instruccions sobre com funciona el servei de bugaderia. Perquè qualsevol que acudeixi a un d’aquests establiments per primera vegada pugui posar-se al corrent del que ha de fer.

Tot i que es tracta d’un servei automatitzat, es busca que el client se senti el més a gust possible mentre renta i seca la seva roba.

Per això és comú que aquests establiments comptin amb una zona de descans en la qual poder esperar. En alguns casos també incorporen màquines en què els clients poden comprar algun refrigeri per fer més amena l’espera.

Pel que fa a les rentadores i assecadores, s’ha imposat el color acer, que dóna al local un aspecte net i modern.

Per completar les instal·lacions, en aquells locals que són més grans i tenen més espai lliure, també se sol instal·lar una zona de doblegat de roba, perquè els clients puguin deixar tota la seva bugada a punt abans de marxar a casa, de manera que en arribar l’única cosa que hagin de fer sigui guardar la roba en els armaris o planxar-la.

  • Leave a Reply

    ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es