+ de 200 bugaderies
  • es
  • ca
  • en
  • pt-pt

Una altra font d’ingressos a més de la meva feina

los negocios rentables en España.

Cap lloc de treball és tan estable com pugui semblar i d’aquí que cada vegada siguin més les persones que treuen a la llum el seu esperit emprenedor i s’animen a buscar un negoci que els aporti més ingressos, però sense plantejar-se en cap moment deixar la seva feina.

Si t’estàs plantejant buscar una altra font d’ingressos a més de la teva feina la millor alternativa és un negoci que funcioni pràcticament sol i que no demani que inverteixis una gran quantitat de temps en ell.

El món empresarial està canviant molt, i enfront dels negocis tradicionals que exigeixen d’una dedicació absoluta per part dels seus propietaris, ara la tendència és optar per negocis que siguin el més senzills possible de gestionar, de manera que el propietari no hagi d’invertir molt de temps a les tasques bàsiques.

Una bona forma de tenir una altra font d’ingressos a més de la teva feina és optar per una franquícia.

En aquest tipus de negoci tens la gran avantatge de comptar amb l’experiència d’una empresa que ha demostrat que la seva idea és capaç d’assolir l’èxit.

Des de la franquícia et donaran la formació que sigui necessària perquè gestions teu negoci i més veuràs simplificades algunes tasques essencials com el màrqueting o la negociació amb proveïdors, ja que d’això s’encarrega l’empresa matriu.

En l’actualitat una bona alternativa per tenir una altra font d’ingressos a més de la teva feina són les franquícies de bugaderia autoservei.

Es tracta de negocis que no requereixen d’una gran inversió inicial i que poden funcionar pràcticament sols.

A més, la demanda d’aquest tipus de serveis per part dels consumidors no para de créixer, de manera que es tracta d’una activitat que està en plena expansió i en la qual ara és bon moment per entrar de ple.

  • ATENCIONCLIENTE1-01Atenció al Client:
    Phone: + 34 666 242 460    hola@lawash.es