Las lavadoras autoservicio

Las lavadoras autoservicio de La Wash

Les rentadores autoservei de La Wash

Les rentadores autoservei són imprescindibles en els establiments de bugaderia automàtica. Elles són en realitat les grans protagonistes d’aquest negoci i sense elles no hagués estat possible el gran creixement que està tenint en els últims anys el sector de les bugaderies autoservei.

Les rentadores autoservei tenen la gran avantatge que poden ser posades en marxa directament pel client de la bugaderia.

El client arriba a la bugaderia, carrega una de les rentadores amb la seva roba, efectua el pagament, selecciona el programa de rentat, afegeix el detergent i el suavitzant i la rentadora es posa en funcionament.

Hi ha diferents tipus de rentadores autoservei. Existeixen models en què el pagament es pot fer directament en la mateixa rentadora. No obstant això, en la majoria dels establiments actuals de bugaderia autoservei sol haver una caixa central de pagament (també automàtica) que es connecta amb la rentadora permetent que la mateixa es posi en funcionament una vegada que s’ha efectuat el pagament del servei.

Aquestes rentadores destaquen per tenir una gran capacitat de càrrega.

L’habitual en establiments de bugaderia autoservei és que les rentadores tinguin capacitat mínima per rentar entre 9 i 10 quilos de roba, sent possible trobar rentadores d’aquest tipus amb una capacitat més gran de fins a 19 quilos, fins i tot de 25 quilos.

L’objectiu és que els clients puguin rentar una gran quantitat de roba d’un sol cop i també que puguin rentar aquelles peces que per les seves dimensions no caben en una rentadora domèstica, com sol passar amb els edredons i mantes.

Al rentar les roba d’una sola vegada, aquest tipus de rentadores permeten estalviar aigua i llum i alhora contaminar menys, ja que s’aboca menys aigua amb restes de sabó.

D’aquesta manera, cada vegada que un client opta per fer la seva bugada en una bugaderia autoservei, està estalviant i cuidant el medi ambient.

Comparte este post

¡DESCÁRGATE NUESTRA APP!

DESARROLLADA PARA LOS CLIENTES DE LAS LAVANDERÍAS AUTOSERVICIO DE LA WASH®.

La Wash® en su compromiso con la innovación,
con el fin de mejorar sus servicios, invierte en I+D de forma continuada.

Los clientes de La Wash® pueden descargar, de forma
gratuita la APP de La Wash®, con la que obtienen grandes ventajas y simplifican el uso del servicio de Lavandería.

Como franquiciado, un mundo de servicios en tu mano, para mejorar la relación con los clientes. Fácil e intuitiva, te ayudará a generar más beneficios en tu negocio de Lavandería Autoservicio.