4 Raons per fer la bugada a La Wash

4 Raons per fer la bugada a La Wash

4 Raons per fer la bugada en bugaderia autoservei La Wash


Encara que fa ja alguns anys que el concepte de bugaderies autoservei s’ha instal·lat a Espanya, encara queden alguns escèptics. Si esteu entre ells, aquí trobareu 4 raons per fer la bugada en bugaderia autoservei La Wash.

Si bé és cert que la majoria dels usuaris de bugaderies autoservei comença per les grans peces tèxtils de la llar, pot ser que es degui a una avaria a la rentadora.

 

Avantatges de la bugaderia autoservei

Sigui un o altre motiu el que et porti a indagar en els avantatges de fer la bugada a bugaderies autoservei, aquí trobareu 4 raons per prendre la decisió.

  1. Estalvia temps: fer la bugada a casa requereix d’alguna programació anticipada i previsió del temps; has d’esperar a que el programa acabi per no deixar la roba al tambor durant hores i has de considerar el temps de estendre-i penjar-la a assecar.

Els programes de rentat i assecat complet en bugaderies autoservei La Wash permeten que porteu tota la roba seca en només 1 hora.

  1. Evites males olors: a causa de l’acumulació de residus en el tambor i els filtres de la rentadora, la bugada pot desprendre i deixar males olors a la roba acabada de rentar.

D’altra banda, en no assecar-se ràpidament, en llocs poc ventilats o en regions on hi ha molta humitat ambient, la roba acumula olors i bacteris que poden perjudicar la salut.

  1. És amigable amb el medi ambient: el consum d’aigua i electricitat, així com els detergents, sabons i suavitzants utilitzats en el rentat de tèxtils tenen un gran impacte en el medi ambient i són una clara preocupació..

En les bugaderies autoservei La Wash, els productes per a les rentadores, així com els productes per a la higiene i desinfecció de les màquines, són ambientalment amigables.

  1. Estalvia diners: una altra preocupació constant a les llars pel que fa a la bugada és la rendibilitat de fer-la en una bugaderia autoservei.

 

Les rentadores domèstiques produeixen un consum considerable d’aigua i energia. Pel que fa a l’energia, al voltant del 10% del consum és producte de la rentadora.

En aquest sentit, les bugaderies autoservei La Wash són una gran inversió a la vegada que una alternativa eco-amigable: l’equipament dels locals no produeix despeses mentre no es troben realitzant un programa.

Totes aquestes i altres avantatges són algunes de les principals a considerar, sobretot al moment de triar reparar o adquirir una rentadora domèstica i davant les oportunitats d’utilitzar els serveis de bugaderia automàtica La Wash.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.