Avís Legal

Dades Identificatives

De conformitat amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals (LOPD ), s’informa els usuaris que www.lawash.es és un domini i un portal web a Internet propietat de l’empresa:

Global Networks Investments SLU
B-65445405

FREDERIC MOMPOU, 4a, 3º 2ª 08960 Sant Just Desvern, Barcelona

comercial@lawash.es

Condicions generals d’accés

Mitjançant aquest avís legal s’informa els usuaris de les condicions generals, per a l’accés i la consulta dels serveis que ofereix el portal. El titular es reserva el dret a modificar-les sense avís previ.
L’accés i la utilització dels serveis esmentats, per part dels visitants o usuaris, suposa l’acceptació plena i sense reserves d’aquestes condicions generals.

Política d’enllaços

El Portal posa a disposició dels usuaris dispositius tècnics d’enllaç, que permeten als usuaris accedir a llocs i pàgines web pertanyents o gestionats per tercers. La instal·lació d’aquests enllaços al Portal té per objecte millorar el contingut del web.
L’establiment de l’enllaç no implica l’existència de cap relació entre el titular i el propietari de la pàgina web enllaçada, com tampoc l’aprovació per part del titular dels seus continguts i/o serveis, i el seu propietari és l’únic responsable dels mateixos.
L’usuari, per tant, ha d’extremar la prudència en la valoració i la utilització de la informació, els continguts i els serveis existents als portals enllaçats.
Per tot això, el titular no assumeix cap responsabilitat sobre la informació i els serveis que es puguin oferir a través d’aquestes pàgines enllaçades.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

La totalitat d’aquest lloc web, incloent-hi tots els seus elements, especialment programari, textos, imatges animades o no, continguts, marques, logotips són propietat privada i estan protegides per les lleis sobre propietat intel·lectual i industrial.
En cap concepte, l’accés al portal implica una renúncia o cessió d’aquests drets, ni confereix cap dret d’utilització, reproducció, distribució, modificació o explotació, sense disposar del consentiment previ per escrit del titular d’aquesta.

Limitació de Responsabilitats

El titular declina qualsevol responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis que es puguin ocasionar a l’usuari, a causa de:
· L’existència d’errors en l’accés al Portal, en el contingut o la manca d’actualització d’aquest,
· La presència de virus, o d’altres elements a la Web que puguin produir alteracions al sistema informàtic de l’usuari
· La manca de disponibilitat i/o continuïtat del portal o dels serveis que s’hi ofereixen,
· Que les transmissions d‟informació a través d‟Internet no siguin totalment segures.
· Contingències en la transmissió d’informació, com ara pèrdua de dades o accessos no autoritzats.

Seguretat

El titular ha adoptat les mesures físiques, tècniques i de gestió necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, a fi d’evitar, en la mesura del possible i sempre segons l’estat de la tècnica, l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat.

Llei aplicable. Jurisdicció competent

Les condicions generals exposades en aquest document es regeixen per la legislació espanyola i se sotmeten a la jurisdicció que correspongui al titular.