Avantatges de la bugaderia autoservei a les pistes d’esquí

Avantatges de la bugaderia autoservei a les pistes d'esquí

Els avantatges de la bugaderia autoservei a les pistes d’esquí

Les vacances d’hivern, encara que breus, requereixen d’una gran disposició de serveis. Descobreix els avantatges de la bugaderia autoservei a les pistes d’esquí.

Realitzar la bugada és una de les tasques domèstiques que manté una continuïtat al llarg de l’any i que, tot i estar de vacances, les famílies han de realitzar per mantenir la higiene.

Uns dies de vacances amb la roba neta i fresca

Quan es tracta de viatjar sempre és important controlar el volum d’equipatge i, sobretot per als casos dels viatges amb vols, el pes de la maleta.

A menor quantitat de roba, més necessitat de mantenir-la neta i, no per això, deixar de gaudir de la neu i les activitats a l’aire lliure.

És allà quan la bugaderia autoservei es converteix en un servei enormement valorat.

Però també en la importància d’una experiència de descans estesa. Què millor que tornar a casa amb la roba neta i llesta per guardar-la?

Un negoci rendible i cada vegada més valorat

Quan es tracta d‘invertir en un negoci localitzat en zones turístiques, sobretot en la temporada d’hivern, més breu i intensa, la instal·lació d’un establiment comercial fix pot portar diversos interrogants.

No obstant això, el model de negoci de La Wash excedeix la simple instal·lació de màquines, ja que inclou una seriosa i extensa investigació de mercat a més de l’acompanyament per part de personal especialitzat abans, durant i després de l’inici del negoci.

Entre d’altres elements, especialment per a les pistes d’esquí i centres d’entreteniment aïllats o poc concorreguts en altres moments de l’any, es pot considerar la instal·lació de mòduls.

Els mòduls La Wash són un model flexible que incorpora l’oportunitat de reubicar-lo en diferents espais oberts com gasolineres i places de serveis en poblats petits.

En aquest model d’establiment poden instal·lar màquines rentadores i assecadores de diferents capacitats, així com els equips de cobrament anticipat i sistemes de vigilància remota, permetent mantenir el local obert durant les 24 hores.

INFORMA’T SENSE COMPROMÍS

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.