Avantatges de la bugaderia autoservei per a pisos turístics

Els avantatges de la bugaderia autoservei La Wash per a pisos turístics

Els avantatges de la bugaderia autoservei La Wash per a pisos turístics a les teves vacances

El lloguer de pisos turístics durant la temporada representa diversos beneficis a l’hora de planificar un viatge de familiar o de grup per a les vacances.

Els pisos turístics brinden major independència tant en horaris com en menjars, el que es tradueix en un abaratir els costos del viatge.


Però mantenir la neteja i higiene dels pisos de lloguer temporal suposa també un repte, tant per als propis turistes com per als que els posen en lloguer o administren aquests pisos turístics, … però, quins són els avantatges de fer la bugada a les bugaderies autoservei La Wash?


Rapidesa i qualitat per a grans volums

L’alta rotativitat d’inquilins suposa majors beneficis però també un major volum de roba blanca de llit i bany, així com edredons, fundes i cortines, que suposen temps i alguns inconvenients si es decideix realitzar amb una rentadora domèstica.

El correcte rentat, mantenint les condicions d’higiene i sanitat del pis, en particular de la roba blanca, és una de les prioritats en el lloguer de pisos turístics.

El rentat industrial resulta en la millor alternativa i és possible realitzar-ho en pocs passos, molt a prop i en poc temps. Les rentadores i assecadores industrials de La Wash poden amb les peces més grans i amb grans quantitats, garantint les condicions d’higiene i qualitat per al seu servei.

Rentat en horari flexible tot l’any

El turisme no té dies ni horaris, el rentat tampoc.

Vols administren o són propietaris d’un pis turístic saben que els horaris i temps per higienitzar i posar a punt el pis juguen un paper important en les operacions i la qualitat del servei.

La majoria dels serveis de bugaderia tenen horaris que no sempre s’ajusten a les necessitats del servei, i les demores poden tenir un gran impacte en la reputació de l’emprenedoria turístic.

Amb el rentat i assecat de grans volums en poc temps, fins i tot en només una hora i a un preu competitiu, permeten realitzar el rentat en amplis horaris els 365 dies de l’any.


Les bugaderies autoservei La Wash poden representar un avantatge per les iniciatives turístics de petita i mitjana escala. Posa’t en contacte amb nosaltres i esbrina tot el que podem oferir-te!

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.