Cada vegada són més els que trien les bugaderies autoservei

les bugaderies autoservei

Segur has vist una bugaderia autoservei, o fins i tot més d’una pel barri.

Les bugaderies autoservei ia superar els 2000 establiments a tot Espanya ¿t’has preguntat a què es deu auge d’aquest sector?

Fins fa uns pocs anys les bugaderies eren locals difícils de trobar a les àrees residencials, sobretot en la modalitat autoservei, però durant els últims anys són molts els emprenedors que es decideixen per aquest negoci.

Les claus del boom de les bugaderies autoservei

Són diversos els factors que influeixen en l’ampliació de l’oferta i fins i tot la migració d’emprenedors de la tintoreria a la bugaderia autoservei.

En canvi d’hàbits en la societat té una gran influència en el creixement de tots els “self-service” (autoservei).

Els millennials, que abasten les generacions posteriors als 80, tenen preferències ben definides pel que fa a com utilitzar i invertir el seu temps i els seus diners.

A diferència de generacions anteriors avui la majoria treballa fora de casa, els membres de la família tenen diverses ocupacions extra-laborals d’estudi o d’esplai, els més joves viuen sols o en pisos compartits. En general, el temps de ‘sobres’ disponible es el destina a l’oci i no a les tasques de la llar.

Fer la bugada a les bugaderies autoservei LaWash porta només una hora i es pot fer en qualsevol moment del dia qualsevol dia de l’any, no tanquen els caps de setmana i l’horari és ampli i ininterromput.

Fer la bugada a les bugaderies autoservei LaWash porta només una hora i es pot fer en qualsevol moment del dia qualsevol dia de l’any, no tanquen els caps de setmana i l’horari és ampli i ininterromput.

A més, tenen explicacions clares i accepta diferents mitjans de pagament, el que les fa ideals per a totes les edats i qualsevol membre de la família.

En una bugaderia autoservei pot fer-se la bugada de 2 màquines domèstiques en una sola màquina, el que implica un bon estalvi en energia, detergent i aigua al final del mes, així com en el manteniment de la rentadora en el llarg termini.

La Wash, franquícia de bugaderies autoservei, és un gran negoci amb poca inversió

A més de tots aquests factors que influeixen fortament en la demanda, els avantatges en la creació i gestió de les bugaderies autoservei La Wash són la peça clau perquè cada vegada més emprenedors s’inclinin a invertir en aquest negoci en fort creixement.

Els bons rendiments amb costos mínims constitueixen l’escenari perfecte per muntar una bugaderia autoservei La Wash, fins i tot en conjunt amb les oportunitats de finançar part de la inversió.

A més, no cal tenir en coneixements o experiència en el sector, les franquícies inclouen tot el necessari i una guia per a garantir la qualitat del servei.

¡Sol·licita més informació sense compromís!

 

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.