Consells de rentat i assecat per les teves peces

Consells de rentat i assecat per les teves peces

Consells de rentat i assecat per a totes les teves peces

Al marge de la qualitat de les peces de vestir, moltes vegades les mateixes es deterioren abans per no seguir adequadament les instruccions de rentat.

Per això, abans de posar una rentadora el primer que cal fer és revisar les instruccions de rentat per veure que productes podem usar i quins no, la temperatura de rentat i si és possible o no fer servir l’assecadora, entre d’altres factors.

Des de La Wash t’oferim alguns consells de rentat i assecat per a les teves peces.

Consells de rentat

Un cop tenim clar la forma en què hem de rentar les peces, no està de més adoptar certes precaucions per garantir una major durabilitat de la roba.

Per exemple, si anem a rentar peces que formen un conjunt, és millor rentar-les i assecar-les a la vegada, d’aquesta manera evitem que vagin perdent color de forma dispareja.

Les cremalleres són les causants de danys en múltiples peces, per evitar-los res tan fàcil com ficar la roba a la rentadora amb les cremalleres tancades.

A més, si es tracta de rentar peces delicades, és recomanable fer-ho dins d’una funda especial per al rentat i fins i tot dins d’una funda de coixí o de coixí.

Consells d’assecat

A l’hora de posar l’assecadora hem de tenir en compte que no cal tenir la precaució de separar la roba per colors, podem barrejar la roba blanca amb la roba de color sense cap problema.

Per evitar que la roba s’arrugui massa i el desgast associat a un ús continuat de la assecadora, el millor és no sobrecarregar, deixar que la roba tingui espai per moure dins del tambor de l’assecadora.

En aquest sentit és millor agrupar les peces per pes ja que com més pesa una peça més triga a assecar. Una altra forma d’evitar que la roba s’arrugui excessivament és treure-la de l’assecadora quan acabi el programa d’assecat.

Finalment no cal oblidar-se de abstenir-se de ficar a l’assecadora roba que portin algun tipus de goma, farcit d’escuma o plàstic que pugui deteriorar-se per efecte de la calor de l’assecadora.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.