Les bugaderies autoservei La Wash

Tips per muntar una bugaderia autoservei rendible

Les bugaderies autoservei La Wash consoliden el seu protagonisme

Tot i que fins fa uns pocs anys es considerava un negoci per a grans urbs, cada vegada més les bugaderies autoservei La Wash consoliden el seu protagonisme en ciutats i pobles petits.

Aquests espais en què podem realitzar la bugada de tota una setmana en només 1 hora han arribat totes les regions d’Espanya i el seu protagonisme es consolida en diferents públics.

Des de les famílies, per als que resulta més econòmic fer la bugada setmanal en las máquinas industriales de La Wash, fins als estudiants que comparteixen pis o lloguen habitació en una residència, amb la necessitat de realitzar la bugada en poc temps ia un cost assequible, passant per turistes, petits comerços i professionals, … és a dir, tot aquell que necessiti realitzar la bugada .

La majoria de clients comencen per prendre l’opció de la bugaderia autoservei per a grans tèxtils com cortines, cobrellits i edredons; però amb l’arribada de la temporada de pluges, també tovalloles, abrics i altres peces transformen a La Wash al centre de rentat permanent.

Què és el que el públic espera en una bugaderia autoservei

Davant d’una ampliació de la demanda, l’oferta també creix i amb això es destaca el factor diferencial pel qual el públic tria La Wash:

Innovació en equipament: si bé les màquines poden ser de major o menor capacitat, el que més destaquen els clients són les tecnologies innovadores que garanteixen la reducció del consum d’aigua i energia.

Eco-amigables: seguint la mateixa línia, tant en els mètodes de rentat com en els productes d’higiene més ecològics, són els factors destacats per als usuaris actuals de les bugaderies autoservei.

Horaris: l’horari per fer la bugada ja no es limita als caps de setmana, dies assolellats o horaris. Les bugaderies autoservei La Wash obren els 365 dies de l’any de 7 a 22 h.

Ubicació: pots trobar una bugaderia autoservei La Wash en grans i petites ciutats, en locals únics o com a servei complementari en altres tipus d’establiments, com centres comercials i benzineres.

Amb App trobar la bugaderia autoservei de La Wash més propera quan esteu de viatge està al palmell de la mà, i pots aprofitar múltiples serveis com les alertes de finalització del programa de rentat o assecat i els múltiples mitjans de pagament disponibles.

Comparteix aquest post

DESCARREGA'T LA NOSTRA APP!

DESENVOLUPADA PER ALS CLIENTS DE LES BUGADERIES AUTOSERVEI DE LA WASH®.

La Wash® en el seu compromís amb la innovació,
per tal de millorar els seus serveis, inverteix en R+D de manera continuada.

Els clients de La Wash® poden descarregar, de forma
gratuïta l’APP de La Wash®, amb què obtenen grans avantatges i simplifiquen l’ús del servei de Bugaderia.

Com franquiciat, un món de serveis per millorar la relació amb els clients. Fàcil i intuïtiva, us ajudarà a generar més beneficis al teu negoci de Bugaderia Autoservei.